ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μετά τον αριστερό μπακ, φεύγει απευθείας για εξτρέμ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης EUROKINISSI SPORTS

Το πλάνο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στον πρώτο κύκλο των καλοκαιρινών μεταγραφών προχωρά με ορόσημο το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο προγραμματισμός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει στόχο την ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Κάτι που σημαίνει ότι ως και τις 21 ή τις 27 Ιουνίου, όταν και ο Δικέφαλος θ' αναχωρήσει για την Ολλανδία προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής δουλειάς του θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών.

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει κλεισμένες συμφωνίες με τους Κουλιάτα - Νέσμπεργκ και την ίδια στιγμή προχωρά τις υποθέσεις για τερματοφύλακα (με τον Κοτάρσκι σταθερά στο προσκήνιο) αλλά και αριστερόποδαρο μπακ (όπου φαίνεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα ο Ράφα Σοάρες).

Ακολουθεί ο εξτρέμ

Η επόμενη κίνηση που έχει προγραμματιστεί γίνει από τον Ζοζέ Μπότο, σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα αφορά με τα φτερά της επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση ενός εξτρέμ κατά προτίμηση για το αριστερό άκρο της επίθεσης του και οι πληροφορίες λένε ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν ήδη αξιολογήσει τους πρώτους στόχους τους και έχουν αρχίσει και τις απαραίτητες επαφές.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν παρουσιαστούν προβλήματα που θα καθυστερήσουν την ολοκλήρωση των κινήσεων που έχει κατά νου ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, θα υπάρχει μια σχετική ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου. Και αυτό διότι με τις έξτρα κινήσεις ενίσχυσης και με τον κορμό των ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στο ρόστερ, ο Λουτσέσκου θα έχει τη δυνατότητα να προετοιμάσει την ομάδα του για τα παιχνίδια της στα προκριματικά του Conference League.

Χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν περισσότερες κινήσεις που θα στοχεύουν στο να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ποιότητα σε όλες του τις γραμμές.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ