ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτή μπορεί να είναι η τρίτη και φαρμακερή για τον Ράφα Σοάρες

Eibar's Rafa Soares during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 3, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Eibar's Rafa Soares during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 3, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue) © 2022 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Ο Ράφα Σοάρες απασχολεί για μια ακόμη φορά τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και βρίσκεται ψηλά στη λίστα για το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου

Η πρώτη φορά που ο Ράφα Σοάρες ενεπλάκη στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ήταν το Γενάρη του 2020, όταν στην Τούμπα αναζητούσαν εναγωνίως τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιαννούλη που ετοίμαζε βαλίτσες για τη Νόριτς. Ο Πορτογάλος τότε προτίμησε την Ισπανία και την Έιμπαρ, που τελικά τον απέκτησε με δανεισμό και ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε με τον Ραχμάν Μπάμπα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός επανήλθε στο προσκήνιο του Δικεφάλου και πέρυσι το καλοκαίρι. Μόνο που υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι και πολυφωνία στα μεταγραφικά. Υπήρχαν για παράδειγμα αυτοί που περίμεναν ότι ο Ραχμάν Μπάμπα θα βρει τρόπους να απεγκλωβιστεί από την Τσέλσι που ακόμη έχει τα δικαιώματα του.

"Έπαιζε" πολύ και το όνομα του Γιαν Μπορίλ της Σλάβια Πράγας. Τελικά κανείς από τους δυο, ούτε και ο Ράφα Σοάρες ήρθε στην Τούμπα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάει στις "καθυστερήσεις" των μεταγραφών στη λύση του δανεικού Σίντκλεϊ από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Σοάρες στο μεταξύ επέστρεψε στην Γκιμαράες και την τελευταία χρονιά του συμβολαίου έκανε 34 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και 8 ασίστ.

Πλέον μένει ελεύθερος και ο ΠΑΟΚ που θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας του, προσπαθεί να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες αυτή η τρίτη φορά να είναι και η…φαρμακερή είναι μεγάλες.

Το σίγουρο είναι ότι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο θέλουν να έχουν κλείσει την μεταγραφική ενός αριστερού μπακ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και ο 27χρονος Πορτογάλος θεωρείται και από τους δυο μια πολύ καλή περίπτωση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ