ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Ουρουγουανό, Νικολά Κουαλιατά, από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς

Nicolas Quagliata of Uruguay's Wanderers, front, and David Gonzalez of Argentina's Lanus battle for the ball during a Copa Sudamericana soccer match at Centenario stadium in Montevideo, Uruguay, Thursday, April 28, 2022. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Nicolas Quagliata of Uruguay's Wanderers, front, and David Gonzalez of Argentina's Lanus battle for the ball during a Copa Sudamericana soccer match at Centenario stadium in Montevideo, Uruguay, Thursday, April 28, 2022. (AP Photo/Matilde Campodonico) @ 2022 MATILDE CAMPODONICO / ASSOCIATED PRESS

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Νικολά Κουαλιάτα, με αγορά από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρώτο καλοκαιρινό του χτύπημα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ουρουγουάη. Ο Δικέφαλος κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και φέρεται να έκλεισε τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Νικολά Κουαλιατά, με αγορά ύψους 1,8 εκατ ευρώ από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως αριστερό εξτρέμ και είναι από τους παίκτες που είναι πολύ πιθανό να δούμε σύντομα στην εθνική ομάδα της χώρας του, αφού αρέσει στο νέο ομοσπονδιακό εκλέκτορα.

Την περσινή σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, δεν έχει σκοράρει σε 14 αγώνες, αλλά μετράει τρεις ασίστ. Συνολικά με την ομάδα του έχει παίξει 71 φορές με επτά γκολ και 12 ασίστ τα τρία τελευταία χρόνια.

"Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου", αναφέρουν στην Ουρουγουάη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ