ΠΑΟΚ

Πρόεδρος Γκόριτσα: "Θα αγοράσουμε τον Κοτάρσκι από τον Άγιαξ και θα τον πουλήσουμε για τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ"

Πρόεδρος Γκόριτσα: "Θα αγοράσουμε τον Κοτάρσκι από τον Άγιαξ και θα τον πουλήσουμε για τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ"

Ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνκο, μίλησε για το πλάνο της μεταγραφής του 22χρονου τερματοφύλακα, Ντομινίκ Κοτάρσκι, στον ΠΑΟΚ και εκτίμησε και το κόστος της.

Η Γκόριτσα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ντομινίκ Κοτάρσκι που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άγιαξ στην κροατική ομάδα, που σύμφωνα με τον πρόεδρο της έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ο Νέναντ Τσρνκο σε δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του 22χρονου τερματοφύλακα τόνισε πως αυτή την στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις της ομάδας του με τους Ολλανδούς.

"Ο Κοτάρσκι αποτελεί θέμα διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εμάς και τον Άγιαξ. Έχουμε το δικαίωμα εξαγοράς των δικαιωμάτων του και θέλουμε να το ασκήσουμε, εφόσον ο Άγιαξ δεχθεί να πληρωθεί τμηματικά η ρήτρα του. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα αυτό και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει από μας τον Κοτάρσκι, με τη μεταγραφή του να φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Άμστερνταμ είναι λογικό να απαιτηθεί από τον Άγιαξ ποσοστό μεταπώλησης στα χρήματα που θα εισπράξουμε επιπλέον από το buy out που θα πληρώσουμε. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Κοτάρσκι και στο τέλος θα είναι καλό για την Γκόριτσα να έχει όφελος από τη μεταγραφή του. Άλλωστε πιθανότατα θα φέρουμε πίσω τον Ιβάν Μπάνιτς για τη θέση του τερματοφύλακα" είπε ο πρόεδρος της Γκόριτσα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ