ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει σε Κοτάρσκι, πηγαίνει για αριστερό μπακ

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ORANGE PICS BV/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τον προγραμματισμό του με βάση τις εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοζέ Μπότο μετά την απόκτηση γκολκίπερ - πιθανότατα του Κοτάρσκι- θα ψάξει άμεση ενίσχυση στα άκρα της άμυνας του.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν αποχωρήσει, οι περισσότεροι από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι προεργασία για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο είχαν πολύωρη συνεργασία τις προηγούμενες ημέρες, μέσω τηλεδιάσκεψης με βασικό θέμα συζήτησης τα μεταγραφικά.

Τελειώνει του Κοτάρσκι

Σε αυτή συζητήθηκε για μια ακόμη φορά το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα που μοιάζει να είναι πιεστικό μετά από την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη αλλά και την δεδομένη απόφαση για την μη ανανέωση του συμβολαίου του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει προχωρήσει την περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι και ο 22χρονος Κροάτης φαίνεται ότι θα είναι η μια από τις κινήσεις που θα γίνουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Μπότο έχει καλή επαφή και με την πλευρά του νεαρού τερματοφύλακα αλλά και όσους επηρεάζουν το μέλλον και εκτός απροόπτου η συγκεκριμένη μεταγραφή οδεύει προς την ολοκλήρωση της. Ο Κοτάρσκι αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άγιαξ στην Γκόριτσα, που μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του από τον Αίαντα. Κάτι που δεν επηρεάζει, αν δεν ευνοεί τα σχέδια του Δικεφάλου για την απόκτηση του.

Τα δεδομένα για το αριστερό μπακ

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση που θα γίνει; Λογικά η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ζητούμενο . Ο Βιεϊρίνια συζητά το θέμα της παραμονής του στην ομάδα για μια ακόμη σεζόν, με τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ να είναι πάντα σημαντικός, αλλά με την προοπτική να είναι περισσότερο εναλλακτική λύση ποιότητας στα μετόπισθεν του Δικεφάλου.

Ο Σίντκλεϊ, έτσι και αλλιώς αποχωρεί και αυτή την στιγμή ο μόνος αριστεροπόδαρος μπακ είναι ο Μάριος Τσαούσης. Η ανάγκη ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζοζέ Μπότο έχει προχωρημένες επαφές για να κλείσει και το θέμα αυτό άμεσα πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ