ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κάτοικος Θεσσαλονίκης από το Σάββατο ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ |2 Ιουνίου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ |2 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI

Η άφιξη του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (26/6) και θα ακολουθήσουν και άλλες καθώς την Τρίτη (29/6) ο ΠΑΟΚ ξεκινά προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκεται από το Σάββατο (26/6) για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει συσκέψεις με τους συνεργάτες του για τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας και την πρώτη προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη (29/6) και λογικά θα έχει και συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την πορεία των μεταγραφικών θεμάτων.

Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, στα χαφ και στην επίθεση με το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Λούκας Τέιλορ για την άμυνα, έχει κάνει πρόταση στην Κάλιαρι για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα, χωρίς το θέμα του Ιταλού να παρουσιάζει εδώ και μέρες εξέλιξη και αναζητά ακόμη τον επιθετικό.

Η ανάγκη για την απόκτηση ενός φορ κρούσης, που θα μπει σχετικά σύντομα στην προετοιμασία, είναι έντονη λόγω λειψανδρίας στην επίθεση του Δικεφάλου και δεν αποκλείεται το θέμα του επιθετικού να παρουσιάσει εξέλιξη πιο γρήγορα από ότι του μέσου που αναζητά ο ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει ο Λουτσέσκου θα βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και ενδέχεται στις αρχές του Ιούλη να ακολουθήσει, μετά από απουσία 1,5 περίπου χρόνου ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει και μια μεταξύ τους σύσκεψη που θα είναι καθοριστική σε ότι αφορά στον προγραμματισμό του Δικεφάλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ