ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αισιοδοξία για Ντεϊόλα

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Σπέτσια
Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Σπέτσια © 2020 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι εύκολα ή δύσκολα το θέμα του Αλεσάντρο Ντεϊόλα θα κλείσει θετικά, παρά τις απαιτήσεις που προβάλουν από την Κάλιαρι και τα σενάρια στα οποία εμπλέκουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Μπορεί για την ώρα τουλάχιστον οι άνθρωποι της Κάλιαρι να θεωρούν ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντεϊόλα είναι μικρή ωστόσο στην Τούμπα επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ιταλό κεντρικό μέσο.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες από τον ΠΑΟΚ έβγαινε ότι η πρόταση του 1 εκατομμυρίου ευρώ που έχει κατατεθεί στην Κάλιαρι είναι αδιαπραγμάτευτη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος έκανε ένα βήμα παραπάνω ανεβάζοντας την προσφορά του κατά ένα μικρό ποσοστό.

Η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει με τα σενάρια που προκύπτουν από την Ιταλία και εμπλέκουν τον Ντειόλα με άλλες ομάδες, ούτε με τις απαιτήσεις που δημόσια δηλώνουν ότι έχουν οι επιτελείς της ομάδας από τη Σαρδηνία.

Όπως και να έχει πάντως φαίνεται πως αυτή την στιγμή η μπάλα είναι στην πλευρά της ιταλικής ομάδας που θα πρέπει να αποφασίσει τι σκοπεύει να κάνει με τον 25χρονο χαφ, που έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο και έχει απορρίψει αυτή που του κατέθεσε η Κάλιαρι για επέκταση της συνεργασίας τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ