ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Κάλιαρι προσφέρει τον Ντεϊόλα στη Σασουόλο

Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Κάλιαρι σε αγώνα κόντρα στην Ρόμα (16 Δεκεμβρίου 2017)
Ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα με τη φανέλα της Κάλιαρι σε αγώνα κόντρα στην Ρόμα (16 Δεκεμβρίου 2017) @2017 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιταλία η Κάλιαρι εμπλέκει τον ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια της να αποκτήσει τον Ντάβιντε Φρατέζι της Σασουόλο

Με τον ΠΑΟΚ να είναι αποφασισμένος να μην ανεβάσει την προσφορά του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα η Κάλιαρι φαίνεται πως ψάχνει λύσεις είτε να αποκομίσει μεγαλύτερα οφέλη από τον 25χρονο μέσο, είτε να πιέσει το Δικέφαλο να μπει σε διαπραγματεύσεις.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι πληροφορίες που λένε ότι η ομάδα της Σαρδηνίας συμπεριλαμβάνει τον Ντεϊόλα στα έμψυχα ανταλλάγματα που προσφέρει στη Σασουόλο για την απόκτηση του Ντάβιντε Φρατέζι. Η Σασουόλα ζητά τουλάχιστον 5 εκατομμύρια και ο Κάλιαρι προσφέρει εκτός από τον Ντεϊόλα και τον τερματοφύλακα Γουλιέλμο Βικάριο.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης έχοντας καταλήξει πως ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα εξυπηρετεί τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά χωρίς να θέλει να μπει σε δημοπρασία για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ