ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Λάσο: “Πιστεύω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει την ομάδα του όπου και αν παίζει”

Intime - Kyriazis Stefanos

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Αναντολού Εφές από τον Ολυμπιακό στη SUNEL Arena και αναφέρθηκε στην υπεροχή των γηπεδούχων στο παρκέ, αλλά και στην απουσία του Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την τρίτη του νίκη στην EuroLeague, με 89-66 απέναντι στην Αναντολού Εφές στη SUNEL Arena.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων μακριά από το ΣΕΦ, αλλά και στο ότι ήταν πάρα πολύ καλοί αξίζοντας τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο παιχνίδι για εμάς χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, όπου χάσαμε τον καλύτερό μας παίκτη και το πρώτο παιχνίδι αυτό να είναι με τον Ολυμπιακό, δεν είναι και το ιδανικό σενάριο. Θεωρώ πως κάναμε πολλά λάθη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσουμε αν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική κάθε βράδυ. Αν δε μειώσουμε τα λάθη μας και τα επιθετικά ριμπάουντ που δώσαμε (σσ21), δεν έχει σημασία αν βάζουμε τα σουτ. Ο Ολυμπιακός ήταν καυτός και εμείς δεν ήμασταν καλοί απόψε”.

Για την απουσία του Μάικ Τζέιμς: “Νομίζω πως ψυχολογικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και κυρίως να το κατανοήσουμε πως ο Μάικ δε θα γυρίσει φέτος. Για τον οργανισμό, για την ομάδα, είναι μια τεράστια απώλεια. Στην αρχή της σεζόν, όταν δημιουργείς κάτι, είναι πλήγμα. Ωστόσο, θα ήταν χαζό να πιστέψουμε πως όλα τελείωσαν εδώ. Πρέπει όπως απόψε να δούμε τι κάναμε σωστά και τι κάναμε λάθος. Θα ήταν ηλίθιο να έρθω να σας πω απόψε πως χάσαμε τον Μάικ Τζέιμς και είναι εντάξει που χάσαμε και ήταν εντάξει που κάναμε λάθη. Πρέπει να κριτικάρω τους παίκτες μου όπως θα έκανα ούτως ή άλλως και το ίδιο να κάνω και στον εαυτό μου”.

Για τον Σάριτς: “Ο Σάριτς είχε απόψε ένα κακό παιχνίδι. Δεν ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνισή του και ούτε και εμείς ήμασταν. Ένα κακό παιχνίδι είναι απλά αυτό. Παίζουμε ξανά την Κυριακή, προχωράμε και συνεχίζουμε. Ο Ντάριο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και κάθε βράδυ θα τον χρειαζόμαστε. Απόψε μπορεί να έχασε μερικά ελεύθερα σουτ, ωστόσο μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα τα οποία θα μας προσφέρουν και θα μας βοηθήσουν”.

Για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Sunel Arena: “Πιστεύω πως ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει την ομάδα του όπου και αν παίζει. Δεν κάνει διαφορά είτε είναι εδώ, είτε αλλού. Εγώ είδα τον κόσμο όπως πάντα, όπως και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αν με ρωτάτε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο… από το σπίτι. Θα πρέπει να ρωτήσετε και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως νιώθουν για όλο αυτό. Ο κόσμος έδειξε πως θα στηρίζει την ομάδα όλη τη χρονιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ