Τα δεδομένα για τον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο: Τι ισχύει με Σφαιρόπουλο και Αταμάν

Στην εκπομπή “ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ON FIRE” συζητήθηκε τι ισχύει στην Αρμάνι Μιλάνο για τη θέση του προπονητή, μετά το κακό ξεκίνημα του Πέπε Ποέτα. Εργκίν Αταμάν και Γιάννης Σφαιρόπουλος τα δύο φαβορί για την επόμενη μέρα των Λομβαρδών.
Στην εκπομπή “ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ON FIRE” αναλύθηκαν από τον Σπύρο Καβαλιεράτο, Κωνσταντίνο Μελάγιες και Χάρη Σταύρου τα δεδομένα για τον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο, καθώς το ξεκίνημα του ιταλικού κλαμπ είναι προβληματικό και μοιραία υπάρχουν σενάρια αντικατάστασης του Πέπε Ποέτα.
Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη συζητιέται έντονα στην Ιταλία ότι ο Ποέτα δεν έχει πολύ μέλλον στον πάρκο της Αρμάνι Μιλάνο και προς το παρόν δύο ονόματα έχουν ακουστεί: Σφαιρόπουλος και Αταμάν.
Μέχρι και πριν λίγες ώρες, ο Σφαιρόπουλος δεν είχε καμία επαφή με τους ανθρώπους του Μιλάνο. Από την πλευρά τους, οι παράγοντες της Αρμάνι υποστηρίζουν σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αναφορικά με το μέλλον του Ποέτα, ούτε με τα ονόματα που έχουν ακουστεί, τουλάχιστον προς το παρόν.
Βέβαια, το Μιλάνο έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν σε EuroLeague και Ιταλία, παρότι έχει κάνει πολύ μεγάλες επενδύσεις, ενισχύοντας σημαντικό το ρόστερ του. Ο Ποέτα είναι ένας προπονητής που το κλαμπ έχει αποφασίσει να “χτίσει” πάνω του, όμως όσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται, αναπόφευκτα υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης και παρότι από το Μιλάνο δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση, Σφαιρόπουλος και Αταμάν βρίσκονται στα ραντάρ των Λομβαρδών.