THE SHOW MUST GO ON LIVE

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου πιέζει για χαφ και επιθετικό, δεν υπάρχει θέμα Λημνιού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Τζιομπάνογλου μετέδωσε στην εκπομπή Show Must Go On Live της Παρασκευής (25/6) και τον Παντελή Διαμαντόπουλο πως ο Λουτσέσκου πιέζει για απόκτηση χαφ και επιθετικού. Ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται θέμα Λημνιού.

Τα μεταγραφικά σχέδια του ΠΑΟΚ ανέλυσε ο Σάββας Τζιομπάνογλου στην εκπομπή Show Must Go On Live της Παρασκευής (25/6) και τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιέζει για την απόκτηση ενός χαφ, όπως και ενός επιθετικού και τους θέλει πριν απ' την έναρξη της προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδα.

"Απομένουν δύο κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να ακούμε για τον Ντεϊόλα που είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει και μία αίσθηση ότι μπορεί να προχωρήσει πρώτα το θέμα του φορ. Θα δείξει το ταβάνι του Δικεφάλου στη μισθολογική του κλίμακα. Επίσης θα δείξει πού θα πάει το πράγμα με τον Σβιντέρσκι" ανέφερε μεταξύ άλλων

Παράλληλα, όμως ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται θέμα επιστροφής του Δημήτρη Λημνιού στον Δικέφαλο: "Δεν υπάρχει κάτι για Λημνιό. Ψάχνει για Ελλάδα, όχι όμως για τον ΠΑΟΚ".

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή Show Must Go On Live της Παρασκευής (25/6) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ