ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς γκολ για 282 λεπτά για 3η φορά στην εποχή Σαββίδη

Ο Τσούμπα Άκπομ
Ο Τσούμπα Άκπομ INTIME

Από τον Γενάρη του 2013 και τα playoffs της σεζόν 2014-15 έχει να περάσει ο ΠΑΟΚ αντίστοιχες με την σημερινή περιόδους "ξηρασίας" στο σκοράρισμα.

Μπορεί όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη, τα επεισόδια που οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή και τα παρεπόμενα τους να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον σε όσα συνέβησαν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, ωστόσο και το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο.

Ο ΠΑΟΚ που για έναν ακόμη αγώνα, τον τρίτο στη σειρά δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την αναμέτρηση με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, άσφαιρος.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος στην επιθετική του λειτουργία αρχίζει να γίνει περισσότερο έντονο, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι παραγωγικός στην επίθεση του, να δημιουργεί περιορισμένο αριθμό μεγάλων φάσεων και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πρέπει να βρει τρόπους προκειμένου η ανάπτυξη της ομάδας να γίνει περισσότερο δημιουργική.

Το να μένει ο ΠΑΟΚ χωρίς γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι κάτι σύνηθες. Στην πραγματικότητα, έχει συμβεί μόλις άλλες δυο φορές τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα στην εποχή Σαββίδη στον Δικέφαλο.

Έκλεισε "άσφαιρος" σε πέντε ματς την περίοδο του 2014-15

Για να βρει κάποιος μια παρόμοια περίοδο επιθετικής δυστοκίας θα πρέπει να ψάξει στα αποτελέσματα της περιόδου 2014-15, μιας σεζόν που ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του και τελείωσε με το υπηρεσιακό τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στα playoffs εκείνης της σεζόν ο Δικέφαλος έμεινε για 5 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ. Η…ξηρασία ξεκίνησε με τη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και συνεχίστηκε με τις 2 ήττες από τον Παναθηναϊκό (0-1 στη Θεσσαλονίκη και 2-0 στο ΟΑΚΑ). Ο ΠΑΟΚ έχασε και από τον Ατρόμητο στην έδρα του (0-1) και έκλεισε την χρονιά με μια ακόμη ήττα στην Τρίπολη με το ίδιο σκορ.

Ήταν ο επίλογος σε μια έτσι και αλλιώς κακή σεζόν για τον ΠΑΟΚ που τερμάτισε 5ος στην τελευταία θέση των playoffs, έχοντας αποκλειστεί από νωρίς και στο κύπελλο, ενώ στην Ευρώπη προχώρησε μέχρι και την φάση των ομίλων του Europa League.

Χωρίς γκολ σε τρία ματς πριν από σχεδόν εννιά χρόνια

Η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ έμεινε για τρία συνεχόμενα παιχνίδια άσφαιρος στην "εποχή Σαββίδη" ήταν στην πρώτη του σεζόν στην Τούμπα την περίοδο 2012-13, με προπονητή τον Γιώργο Δώνη.

Ο ΠΑΟΚ τότε ξεκίνησε πολύ άσχημα το 2013 αφού μετά την νίκη επί του Πανθρακικού ακολούθησαν: η ήττα από την Καλλιθέα για το κύπελλο στο Ελ Πάσο με 2-0 (την οποία ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε στο δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα), μια εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο και ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα (1-0).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ