CONFERENCE LEAGUE

Σλόβαν - ΠΑΟΚ 0-0: Άσφαιρος στην Σλοβακία, η Τούμπα του δίνει την πρόκριση

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Σλόβαν - ΠΑΟΚ | 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Σλόβαν - ΠΑΟΚ | 25 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στην Σλοβακία κόντρα στη Σλόβαν με την ομάδα του Λουτσέσκου να είναι καλύτερη, να έχει φάσεις αλλά να μην βρίσκει γκολ και τώρα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα επί της Λίνκολν την ώρα που η Σλόβαν θα παίζει εκτός έδρας με την Κοπεγχάγη.

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα ανάμεσα στη Σλόβαν και τον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς την τελευταία αγωνιστική, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου κόντρα στη Λίνκολν στην Τούμπα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν. Η οποία την ίδια ώρα θα δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Κοπεγχάγη που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ως πρώτη στον όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στη Σλοβακία, είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, περισσότερες τελικές και ιδίως στο τελευταίο 15' της αναμέτρησης με την είσοδο των Σβιντέρσκι και Μίτριτσα η ομάδα που έψαξε περισσότερο το γκολ και είχε τις φάσεις για να το πετύχει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την άλλη η Σλόβαν φάνηκε επηρεασμένη από την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, περιορίστηκε κυρίως σε παθητικό ρόλο, είχε όμως και αυτή δύο καλές στιγμές για να πετύχει κάποιο γκολ αν και την περισσότερη ώρα ο ΠΑΟΚ την κρατούσε εκτός της περιοχής του.

Οι δύο αλλαγές του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τον Εσίτι στο κέντρο αντί του Σβαμπ και διατήρησε τον Άκπομ στην επίθεση αφήνοντας τον Σβιντέρσκι και πάλι στον πάγκο. Σε σχέση με την ήττα από τον ατρόμητο άλλαξε και τον αριστερό του μπακ με τον Σίντκλεϊ αντί του Ροντρίγκο.

Το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, πέρασε χωρίς κάποια καλή στιγμή για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 31' όταν μετά από μια ωραία επίθεση η μπάλα έφτασε στον Μπίσεσβαρ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε ανενόχλητος το σουτ και έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χόβαν.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην φάση του ΠΑΟΚ στο 43' όταν ο Μεντβέντεφ μπήκε από τα δεξιά και από καλό σημείο έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς ο Μιχάι πέρασε στη θέση του Κρέσπο που δεν μπορούσε να συνεχίσει στην αναμέτρηση.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος η Σλόβαν απείλησε πρώτη με τον Γκριν να πιάνει την κεφαλιά στο 60' από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Πασχαλάκη να αποκρούει σωτήρια και να κρατάει το μηδέν.

Ανέβηκε μετά το 70' ο ΠΑΟΚ

Μέχρι το 75' ο Λουτσέσκου έκανε τρεις ακόμη αλλαγές με τους Σβαμπ, Μουργκ και Σβιντέρσκι στην αναμέτρηση αντί των Εσίτι, Ελ Καντουρί και Άκπομ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για ένα γκολ.

Αρχικά στο 78' ο Σβιντέρσκι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Χόβαν. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 82' ο Πολωνός στράικερ και πάλι πήρε την πάσα από τον Ζίβκοβιτς, γύρισε γρήγορα και έπιασε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει σύριζα έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της Σλόβαν.

Με την είσοδο του Μιτρίτσα στο ματς στο 85' ο ΠΑΟΚ έκανε δύο ακόμη φάσεις αλλά δεν κατάφερε να βρει μέχρι το τέλος το γκολ που θα του έδινε τη νίκη και την πρόκριση από τώρα. Ο Ρουμάνος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή στο 89 και το 92' αλλά τα διαδοχικά σουτ που επιχείρησε κόπηκαν.

ΣΛΟΒΑΝ: Χόβαν, Μεντβέντεβ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (90' Ντα Σίλβα), Άγκμπο, Ράμπιου (90' Μραζ), Γκριν (70' Τσάβριτς), Βάις, Ζμρχαλ (70' Ντράζιτς), Χέντι.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (46' Μιχάι), Σίντκλει, Εσίτι (64' Σβαμπ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (71' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (86' Μίτριτσα), Άκπομ (71' Σβιντέρσκι).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

*Ο 1ος προκρίνεται στη φάση των 16
*Ο 2ος παίζει σε έξτρα γύρο για την πρόκριση στους 16 με αντίπαλο τρίτο από τους ομίλους του Europa League
*Ο 3ος και ο 4ος αποκλείονται

Η τελευταία αγωνιστική

Μη χάσετε την Game Night στις 23:30 για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΠΑΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ