ΠΑΟΚ

Πάμε για Κύπελλο

Πάμε για Κύπελλο
Βούκοτιτς

Για μεταγραφή Βραζιλιάνου και το μεγάλο στόχο του Κυπέλλου μίλησε ο Νίκος Βεζυρτζής

Συγκεκριμένα είπε στην ΕΤ 3:
"Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του “δεκαριού”. Αύριο θα έχουμε την τελική απάντηση από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που όταν θα δείτε το βιογραφικό του θα καταλάβετε ότι μιλάμε για καλό παίκτη".



Για Σικαμπάλα:

"Εκτίμηση μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί με Σικαμπάλα αλλά δεν θα γυρίσει ο παίκτης πίσω. Απλά θα πάρουμε κάποιο ποσό".



Για Τσίγκα:

"Ο Τσίγκας είχε πρόβλημα με τον τραυματισμό του. Ήρθε στoν ΠΑΟΚ να κάνει το αγροτικό του. Να γίνει καλά να επιστρέψει. Είχε γίνει λάθος διαπραγμάτευση της τότε διοίκησης. Τώρα που έγινε καλά ήθελε να φύγει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστης ο Τσίγκας αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι κέντρο αποθεραπείας. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει ποτέ να παίρνει δανεικούς παίκτες"



Για το Κύπελλο:

"Έχουμε έναν μεγάλο στόχο: Στόχος μας είναι το κύπελλο Ελλάδας. Γιαυτό και θέλουμε μεταγραφική ενίσχυση. Αλλά κυρίως θέλουμε την ενίσχυση του κόσμου. Να θυμηθούμε τις παλαιότερες ημέρες. Να γίνει η Τούμπα το φόβητρο όλων των ομάδων. Κομβικό το ματς της Τετάρτης"



Για Γεωργιάδη

"Ο Γεωργιάδης αυτήν την στιγμή πυο μιλάμε είναι παίκτης του Ηρακλή. Αν μείνει ελεύθερος οι πόρτες του ΠΑΟΚ είναι αγια αυτόν ανοιχτές"

Yπό επιτήρηση

Στο μεταξύ οι δηλώσεις του Μόμτσιλα Βούκοτιτς και τα βέλη που έριξε προς τους ποδοσφαριστές του, μετά το ματς με τον Ηρακλή έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση και ενώ ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα σερί δυνατών αναμετρήσεων σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, το όνομα του Γιώργου Παράσχου ακούγεται όλο και πιο έντονα... "

Αν θα μπορούσα θα τους άλλαζα και τους 10",

είπε ο Βούκοτιτς στην Συνέντευξη Τύπου και βαριές ατάκες όπως αυτή:

"Δεν υπάρχει εγωισμός μέσα στην ομάδα, αυτοσεβασμός και θέλουμε να έχουμε συνέχεια και όχι να είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη μας με την ΑΕΚ", ή αυτή:

"Δεν μπορούμε με τους παίκτες που έχουμε να παίξουμε με άλλον τρόπο. Για αυτό και θα πρέπει να παίζουμε κάθε φορά με το 100%", αλλά και αυτή:

"Όταν δεν έχεις ψυχή και δεν έχεις παίκτες με ατομικές ικανότητες ή προσπάθειες να σου λύσουν το πρόβλημα δύσκολα βάζεις γκολ και έχεις πρόβλημα και στο παιχνίδι και στο αποτέλεσμα".



Το εύκολο βέβαια είναι να ρίξει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές και όχι να δει τις δικές του και ότι πχ. φοβήθηκε χθες το ματς και έπαιξε μόνο με έναν επιθετικό.

Σίγουρα τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου είναι τέτοια που σε κάποιες θέσεις ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ποιότητα που πρέπει για να κοιτάει ψηλά, αλλά από την άλλη ο τεχνικός του δικεφάλου σίγουρα γνώριζε που ήρθε.

Με αυτούς άλλωστε τους ποδοσφαιριστές κατάφερε να βρίσκεται παρά τα όποια στραβοπατήματα και τις αντίξοες συνθήκες στην τέταρτη θέση και στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άλλωστε ο προπονητής και το επιτελείο του είναι αυτό που θα πρέπει να μεταδίδει ανάλογα με την περίσταση την κατάλληλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του. Πολλά παράπονα υπάρχουν για τον Βούκοτιτς και για το γεγονός ότι επιμένει στους τελευταίους αγώνες του δικεφάλου να παίζει αμυντικά, με έναν επιθετικό μόνο μπροστά.

Μπορεί οι Τόργκελε και Γιασεμάκης να μην πείθουν αλλά υπάρχουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να δώσει ευκαιρίες στο νέο αίμα του ΠΑΟΚ και να χρησιμοποιήσει για παράδειγμα τον νεαρό επιθετικό της ομάδας των νέων, Αθανασιάδη που σκοράρει κατά βούληση τόσο στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα όσο και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Επίσης είναι αλήθεια, σε ότι αφορά τον Τόργκελε, πως δεν του έχει δοθεί μεγάλος χρόνος συμμετοχής. Άλλωστε και ο Τσίγκας που χθες έβαλε δύο γκολ στον Ιωνικό με την φανέλα του Παναθηναϊκού άρχισε να παίζει λίγο πριν φύγει.

Χθες στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή ο Βούκοτιτς παρέταξε την ομάδα ως εξής: Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Μελίσσης, Ζαγοράκης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μίετσελ. Με εννιά ποδοσφαιριστές δηλαδή που το πρώτο μέλημα τους στο γήπεδο είναι να μαρκάρουν και έπειτα να επιτίθενται!

Σενάρια με Παράσχο

Σενάρια λένε ότι ο Μόμτσιλα Βούκοτιτς που ήρθε επί... Γούμενου, έχει μπροστά του τους αγώνες- διαπιστευτήριο για το μέλλον του στον πάγκο του δικεφάλου και αν σε αυτά τα κρίσιμα ματς και φυσικά μιλάμε για τα ντέρμπι με ΠΑΟ και Ολυμπιακό η ομάδα δεν τα καταφέρει τοτε θα υπάρξει αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Αντικαταστάτης;
Θα είναι ο Γιώργος Παράσχος λέγεται, που έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από τον ΠΑΟΚ. Πάντως προς το παρόν όλα αυτά είναι μόνο σενάρια και διαψεύδονται και από τις δύο πλευρές.

Το κλίμα στα αποδυτήρια



Ποιο ήταν όμως το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή και πριν ο Μόμτσιλα Βούκοτιτς πάρει τον δρόμο για την συνέντευξη Τύπου και πει ότι είπε;

Νεκρική σιγή ήταν το στοιχείο που επικρατούσε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ηρακλή και την ήττα με 1-0. Οι παίκτες του Δικέφαλου δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη αναγνωρίζοντας ότι αυτό που απογοήτευσε τον κόσμο δεν ήταν τόσο η ήττα από τον Ηρακλή όσο η εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Η μοναδική φωνή που ακούστηκε ήταν αυτή του Βούκοτιτς με τον Σέρβο τεχνικό να μην μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε τόσο κακή ενώ απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του, τους είπε: "Είναι απίστευτη εικόνα αυτή για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Κάνουμε ένα βήμα εμπρός και ενάμιση πίσω. Δε μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την εμφάνιση. Δεν υπήρξε ούτε ένα σημείο του αγώνα να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Δε μπορούσαμε ούτε δυο μπαλιές να ανταλλάξουμε. Κι όλα αυτά μια εβδομάδα μετά την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποιήσατε κόντρα στην ΑΕΚ".

Ως εκεί όμως. Γιατί δεν συνέχισε να πει κι άλλα; Πολύ απλά γιατί ακολουθούσε μόλις τρεις μέρες μετά, μεθαύριο δηλαδή Τετάρτη, στο γήπεδο της Τούμπας το σημαντικό(τατο) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αλλά και την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ξεσηκωμός στον κόσμο



Παρά την χθεσινή ήττα από τον Ηρακλή στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Καυτανζόγλειο αλλά και την μέτρια εμφάνιση στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ επικρατεί ξεσηκωμός εν όψει των δύο ντέρμπι που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη για το Κύπελλο και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στο γήπεδο της Τούμπας. Σήμερα το πρωί κατατέθηκε το ποσό Που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να σφραγιστούν τα εισιτήρια των δύο ντέρμπι και να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων που από την πρώτη στιγμή παρουσίασαν μεγάλη κίνηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία από το μεσημέρι της Δευτέρας 15.Ιαν.2007 τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Τετάρτη 17.Ιαν.2007, ώρα έναρξης 19:00), καθώς επίσης και για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007 και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη μπουτίκ στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς και από τα επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Όσο για τιμές των εισιτηρίων; Θύρα VIP: 100 ευρώ, Θύρα 1: 50 ευρώ, Θύρες 2, 3: 30 ευρώ, Θύρες 5, 6: 20 ευρώ και Θύρα 4, 7, 8: 15 ευρώ", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η αυξημένη κίνηση των εισιτηρίων όπως αυτή έχει παρουσιαστεί από την πρώτη στιγμή που τέθηκαν στην κυκλοφορία φανερώνει πως οι κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας αρχικά το απόγευμα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου και εν συνεχεία την Κυριακή με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα θα είναι κατάμεστες με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί να θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι και για τα δυο παιχνίδια, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κυκλοφόρησαν από 23.500 εισιτήρια.

Κανονικά ο Βαγγελής



Με τον Λάμπρο Βαγγελή να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, ολοκληρώθηκε η προπόνηση ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Όσοι ποδοσφαιριστές πήραν μέρος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Απών με Καλαμαριά ο Κωνσταντινίδης

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Παντελής Κωνσταντινίδης με αυτήν που δέχτηκε χθες στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς.
































































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ