ΑΓΓΛΙΑ

Όργια Άγγλων διεθνών πριν την Κροατία!

Όργια Άγγλων διεθνών πριν την Κροατία!
Τέρι-Αγγλία

Σεξ, αισθησιακοί χοροί και τρομερό μεθύσι συνέθεσαν το σκηνικό σε πάρτι με τη συμμετοχή πολλών Άγγλων διεθνών, 10 μέρες μετά το ματς με τη Ρωσία και λίγο πριν τον μοιραίο παιχνίδι με την Κροατία!

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν, ο οποίος είχε το χειρότερο ρεκόρ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με 5 (!) ήττες σε 18 παιχνίδια αλλά και ο οποίος δεν άντεξε παραπάνω από 15 μήνες στο τιμόνι, οι ακριβοπληρωμένοι διεθνείς οι οποίοι δεν "ματώνουν" για τη φανέλα της εθνικής ομάδας όπως το κάνουν με τους συλλόγους τους, ή μήπως οι πολλοί ξένοι παίκτες που έχουν κατακλύσει την Πρέμιερ Λιγκ;
Μην ψάχνετε για απαντήσεις... Το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό, ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία (αν και για τους περισσότερους η μεγαλύτερη ευθύνη βαραίνει τον... "άνθρωπο με την ομπρέλα", ΜακΚλάρεν), όμως το... ζουμί βρίσκεται στην σημερινή "ανάλυση" που επιχειρεί να κάνει η εφημερίδα "News of the world".

Θέλοντας να δώσει την δική της εκδοχή για τα αίτια του αποκλεισμού, η εν λόγω πηγή αποκάλυψε την Κυριακή (22/11) την διεξαγωγή ενός πάρτι-ξεφαντώματος σε κλαμπ του Λονδίνου, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί Άγγλοι διεθνείς και το οποίο έλαβε χώρα στις 27 Οκτωβρίου, 10 μέρες ακριβώς μετά την οδυνηρή ήττα από τη Ρωσία για τα προκριματικά του Euro 2008, η οποία είχε μετατρέψει την Αγγλία σε... αουτσάιντερ για να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Αυστρίας/Ελβετίας.

Τα... αμαρτήματα των Άγγλων διεθνών
Το να πάρεις βέβαια μέρος σε ένα πάρτι, το οποίο έγινε στο πλαίσιο των γενέθλιων του άσου της Τσέλσι και της Αγγλίας, Σον-Ράιτ Φίλιπς, δεν είναι κακό...

Όμως στο "αποκαλυπτικό" αυτό δημοσίευμα, υπάρχουν και άλλες "πιπεράτες" λεπτομέρειες οπως:

1. Ο Τζον Τέρι ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν δίστασε να ουρήσει (!) στο πάτωμα του μαγαζιού, μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες.

2. Άλλος Άγγλος διεθνης παρακαλούσε δύο χορεύτριες του μαγαζιού για ένα αισθησιακό χορευτικό "τρίο".

3. Πολλοί καλεσμένοι ήταν τόσο μεθυσμένοι που δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον... εμετό στο πάτωμα.

4. Υπήρχε συμπλοκή ανάμεσα στον Ράιτ-Φίλιπς και μία γυναίκα-καλεσμένη στο πάρτι, η οποία... τόλμησε να του βγάλει φωτογραφία.

5. Ο Τζον Τέρι, ο οποίος εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού στο πόδι είχε λείψει από πολλά παιχνίδια της Τσέλσι (7) αλλά και της Αγγλίας (3), δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να χορεύουν αισθησιακά πάνω στο τραυματισμένο πόδι του επαγγελματίες χορεύτριες!

6. Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν Άγγλος διεθνής (πολύ "μεγάλο" όνομα σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία κράτησε κρυφό το όνομά του) να κάνει σεξ με νεαρή κοπέλα στο υπόγειο του μαγαζιού, υπό τα έκπληκτα μάτια αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα!

"Εμείς ταπεινωνόμαστε από την Κροατία και δεν προκρινόμαστε και σε κάποιους από τους παίκτες μας δεν καίγεται καρφί. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μεθάνε, να οδηγούν γρήγορα αμαξια και να πηγαίνουν με γυναίκες", δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού που αποφάσισε να "σπάσει τη σιωπή" του μετά από το πικρό ποτήρι που τους... κέρασε η Κροατία.

Η... αναπάρασταση της τολμηρής ερωτικής σκηνής
Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που ήταν παρών στη σκηνή του ερωτικού τετ α τετ του Άγγλου διεθνούς με νεαρή κοπέλα, προχώρησε σε πολλές λεπτομέρειες της ερωτικής περίπτυξης:

"Τον είδα που είχε προκαταρκτικό σεξ με ένα κορίτσι στο κελάρι. Καθόταν σε μία καρέκλα και το κορίτσι είχε γονατίσει μπροστά του. Φορούσε φόρεμα και σίγουρα δεν ήταν από τις χορεύτριες του μαγαζιού, ήταν καλεσμένη.

Άφηνε τον παίκτη να κάνει ό,τι ήθελε. Καθόταν εκεί έχοντας κατεβάσει το παντελόνι του. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγάλει όλα τα ρούχα της κοπέλας. Ήταν κάπως αηδιαστικό το θέαμα για να είμαι ειλικρινής.

Πέρασα από κοντά τους και με κοίταξε όμως δεν έδωσε σημασία. Ήταν μεθυσμένος και έκανε αυτό που ήθελε. Είναι απίστευτό ότι όλα αυτά έγιναν λίγο πριν το ματς με την Κροατία.

Εάν οι παίκτες κατέβαλαν τόσο μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο, όπως και στο κλαμπ εκείνο το βράδυ, τότε θα είχαμε πάει σίγουρα κάπου",





ανέφερε αυτός ο μάρτυρας για να συνεχίσει:

"Από στόμα σε στόμα διαδόθηκε αυτό που γινόταν με αποτέλεσμα να κατέβουν πολλοί στο υπόγειο του μαγαζιού για να κοιτάξουν. Ένας μάλιστα προπονητής προσπάθησε να σταματήσει τον παίκτη!

Η κοπέλα στη συνέχεια είπε ότι όλα ήταν καλά καθώς ήταν γνωστή εδώ και χρόνια του παίκτη, όμως τα μέλη του προσωπικού του μαγαζιού είχαν μείνει έκπληκτα με αυτά που είχαν συμβεί".




Χορός μέχρι εσχάτων για τον... τραυματία Τέρι
Την ίδια ώρα με τα "κατορθώματα" του συμπαίκτη του, ο Τζον Τέρι, έδινε το δικό του "σόου" στην πίστα, όπου αν και... τραυματίας εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες, μαζί με τις σέξι επαγγελματίες χορεύτριες του μαγαζιού.

"Αναγνώρισα τον Τζον Τέρι που ήταν πολύ μεθυσμένος. Χόρευε κοντά στο τραπέζι του και είχε προκαλέσει την προσοχή πολλών", τόνισε ένας άλλος θαμώνας και συνέχισε:

"Προφανώς τα κορίτσια ήξεραν ποιος ήταν και πήγαιναν να καθίσουν μαζί του. Η μία μετά την άλλη οι χορεύτριες πήγαιναν και καθόντουσαν στα γόνατά του, χορεύοντας μαζί του.

Στη συνέχεια ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε μαζί με δύο επαγγελματίες χορεύτριες. Φοβήθηκαν ότι θα τραυματιστεί όμως τα πήγε εξαιρετικά στο χορό.

Έμεινε στην πίστα για τουλάχιστον πέντε λεπτά, με τον κόσμο να τραβάει φωτογραφίες με αυτόν στο κινητό τους".






Ο αρχηγός των "λιονταριών" εκτός ελέγχου
Οι... καλοί πάντως τρόποι του κεντρικού αμυντικού της Τσέλσι δεν κράτησαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων που ήταν εκεί:

"Ήταν τόσο μεθυσμένος, ώστε να κατουρήσει στο πάτωμα και να αναγκαστεί κάποιος να τα καθαρίσει. Προσπαθούσε να κατουρήσει σε ένα πλαστικό κύπελλο.

Τί είδους συμπεριφορά είναι αυτή για τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας; Ο Λάμπαρντ ήταν και αυτός εκεί, ήπιε μερικά ποτά, όμως δεν μέθυσε, όπως άλλωστε και οι Τζο και Άσλεϊ Κόουλ".




Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, υπήρχε γνωστός παίκτης που παρακαλούσε χορεύτριες και καλεσμένες για χορό μαζί τους, με τον ίδιο να είναι πολύ απελπισμένος καθώς καμία δεν ήθελε να χορέψει μαζί του!

Να σημειωθεί πως πέρα από αυτά τα... extreme περιστατικά, όλοι οι καλεσμένοι είχαν γευτεί πλούσιο μπουφέ προηγουμένως, ευγενική χορηγία του εορτάζοντα Ράιτ-Φίλιπς, με τον άσο της Τσέλσι να ξοδεύει περίπου 50.000 λίρες για να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση των καλεσμένων του.

Το σίγουρο είναι πάντως πως μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, αρκετοί παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, με πρώτο και καλύτερο τον Τζον Τέρι, δεν θα έχουν και τόσο ευνοϊκή μεταχείριση από τα αγγλικά ΜΜΕ!











































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ