EURO

Ήττα-αποκλεισμός για Αγγλία!

Ήττα-αποκλεισμός για Αγγλία!
μπάμπελ ολλανδία

Βόμβα μεγατόνων στο "Γουέμπλεϊ", η Κροατία νίκησε 3-2 την Αγγλία και την πέταξε εκτός Euro (vds)!

1ος Όμιλος
Οι Αρμένιοι ήθελαν τη νική γοήτρου απέναντι στο Καζακστάν ώστε να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους με τον καλύτερο τρόπο αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και ήταν αυτοί που έκλεψαν το τρίποντο, αλλά και τις εντυπώσεις, μέσα στην έδρα των Αρμένιων.

Στο γήπεδο "Ρεπούμπλικα" διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ Αρμενίας και Καζακστάν. Οι φιλοξενούμενοι με ένα γκολ του Οσταπένκο στο 64' προηγήθηκαν στο σκορ και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου γκρουπ, το Αζερμπαϊτζάν υποδέχθηκε το αποδεκατισμένο Βέλγιο για τη δωδέκατη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Οι Βέλγοι, αν και δεν είχαν σοβαρό κίνητρο, κατάφεραν να επικρατήσουν του αδύναμου Αζερμπαϊτζάν με μία επαγγελματική νίκη.

Στο 53' ο Λουίτζι Πιερόνι, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την καλή του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, κλείνοντας με έναν παρήγορο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2008.

Στο "Ντραγκάο" η Πορτογαλία έμεινε στο 0-0 με την Φινλανδία, με το αποτέλεσμα αυτό να στέλνει την ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι (βρέθηκε στον πάγκο καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί για το επεισόδιο με τον Ντραγκουτίνοβιτς) στα τελικά της διοργάνωσης, και στερώντας ταυτόχρονα τις ελπίδες από Φινλανδία και Σερβία.

Τέλος, Σερβία και Πολωνία έμειναν στο 2-2 στο Βελιγράδι, με το αποτέλεσμα αυτό να μετατρέπει σε... αγγαρεία το τελευταίο ματς των Σέρβων στα προκριματικά με το Καζακστάν την ερχόμενη Κυριακή (24/11)

Αρμενία - Καζακστάν: 0-1 (64' Οσταπένκο)

Αζερμπαϊτζάν - Βέλγιο: 0-1 (53' Πιερόνι)

Πορτογαλία-Φινλανδία 0-0

Σερβία-Πολωνία 2-2 (69' Ζίγκιτς, 71' Λάζοβιτς / 28' Μουράφσκι, 47' Ματούσιακ)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Πολωνία 28 (14 αγ.)
2. Πορτογαλία 27 (14 αγ.)
3. Φινλανδία 24 (14 αγ.)
4. Σερβία 21 (13 αγ.)
5. Βέλγιο 18 (14 αγ.)
6. Καζακστάν 10 (13 αγ.)
7. Αρμενία 9 (12 αγ.)
8. Αζερμπαϊτζάν 5 (12 αγ.)

2ος Όμιλος
Οι πολιτικές αναταραχές στη Γεωργία φαίνεται ότι επηρρέασαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας που δεν κατάφερε τελικά να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της από τη Λιθουανία.

Οι δύο ομάδες δεν κυνηγούσαν τίποτα στον όμιλο, με τις δύο πρώτες θέσεις να έχουν ήδη "καπαρωθεί" από Ιταλία και Γαλλία. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Λιθουανοί άνοιξαν το σκορ λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 52' με δεξί σουτ του Άντριους Κσαναβίτσιους. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι Λιθουανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καλόνας.

Στο στάδιο "Μπράλια" της Μόντενα, η Ιταλία επικράτησε με 3-1 των Νήσων Φερόε και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, ενώ στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Γαλλία, η οποία σε ένα ματς χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Ουκρανία εκτός έδρας.

Γεωργία - Λιθουανία: 0-2 (52' Κσαναβίτσιους, 90+6 Καλόνας)

Ιταλία-Νήσοι Φερόε 3-1 (11' Μπενάμινσεν (αυτ.), 35' Τόνι, 41' Κιελίνι / 83' Γιάκομπσεν)

Ουκρανία-Γαλλία 2-2 (13' Βορονίν, 46' Σεβτσένκο / 20' Ανρί, 34' Γκοβού)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ιταλία 29 (12 αγ.)
2. Γαλλία 26 (12 αγ.)
3. Σκωτία 24 (12 αγ.)
4. Ουκρανία 17 (12 αγ.)
5. Λιθουανία 16 (12 αγ.)
6. Γεωργία 12 (12 αγ.)
7. Ν.Φερόε 0 (12 αγ.)

4ος 'Ομιλος
Στο "ΓΣΠ" της Λευκωσίας η Κύπρος υποδέχθηκε την πρωτοπόρο του τέταρτου ομίλου. Με ένα εκπληκτικό γκολ του Πούντιλ στο 11' οι Τσέχοι πήραν το προβάδισμα.

Στο 74' το συγκρότημα του "αειθαλή" Κάρελ Μπρούκνερ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γιαν Κόλερ να χρίζεται σκόρερ μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Γιάροσλαβ Πλάσιλ και την κεφαλιά του πρώτου που έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Κύπρου, Γεωργαλλίδη.

Στα άλλα ματς, η Γερμανία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Σλοβακία, χάνοντας έτσι την πρώτη θέση στον όμιλο (πολλοί κατηγόρησαν τη Γερμανία για επειδικτική αδιαφορία προκειμένου να μην καταλάβει την πρώτη θέση), ενώ η Σλοβακία επικράτησε άνετα με 5-0 εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην προκριματική φάση χωρίς να μαζέψει ούτε βαθμό σε 12 αγώνες.

Κύπρος - Τσεχία: 0-2 (11' Πούντιλ, 74' Κόλερ)

Γερμανία-Ουαλία 0-0

Σαν Μαρίνο-Σλοβακία 0-5 (42' Μίχαλικ, 51' Χολόσκο, 53' Χάμσκι, 57', 83' Τσεχ)

H βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1. Τσεχία 29 (12 αγ.)
2. Γερμανία 27 (12 αγ.)
3. Ιρλανδία 17 (12 αγ.)
4. Σλοβακία 16 (12 αγ.)
5. Ουαλία 15 (12 αγ.)
6. Κύπρος 14 (12 αγ.)
7. Σαν Μαρίνο 0 (12 αγ.)

5ος Όμιλος
Στο "Ραμάτ Γκα" το Ισραήλ υποδέχθηκε το ΠΓΔΜ σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι κα για τις δύο ομάδες. Ο Μπαρντά στο 35' πέτυχε το 1-0 κι έβαλε τους γηπεδούχους στη θέση του οδηγού. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να πετύχουν μία ακόμα νίκη και να συγκεντρώσουν 23 βαθμούς στον όμιλό τους.

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε η Αγγλία, η οποία παρότι προκρίνονταν ακόμα και με ισοπαλία, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-2 από την Κροατία στο "Γουέμπλεϊ" και έμεινε έξω από τα τελικά του Euro 2008, καθώς και εκτός τελικής φάσης σπουδαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης από το Μουντιάλ του 1994.

Το δεύτερο εισιτήριο, πίσω από την πρωτοπόρο του ομίλου Κροατία, πήρε η Ρωσία του Γκους Χίντινκ, η οποία παρότι ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο από το Ισραήλ με 2-1, τελικά πήρε την πολυπόθητη πρόκριση επικρατώντας με 1-0 της ουραγού του ομίλου Ανδόρας εκτός έδρας.

Το αποτέλεσμα αυτό επιτρέπει στον Γκους Χίντινκ να συμμετάσχει για μία ακόμη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης με διαφορετική ομάδα (έχει ήδη επιτυχίες στα τρία τελευταία Μουντιάλ καθοδηγώντας κατά σειρά τις Ολλανδία, Νότια Κορέα και Αυστραλία) ενώ στον αντίποδα η ήττα των "λιονταριών" θα κοστίσει στον Στιβ ΜακΚλάρεν τη θέση του στον πάγκο.

Το πρώτο 15λεπτο του αγώνα ήταν "εφιαλτικό" για τους περίπου 88.000 θεατές που κατέκλυσαν κάθε γωνία του επιβλητικού "Γουέμπλεϊ", με τους Κροάτες να πετυχαίνουν δύο τέρματα και να βάζουν με την πλάτη στον τοίχο την ομάδα του ΜακΛάρεν.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9' ο Κράνιτσαρ με δυνατό σουτ με το δεξί από απόσταση 30 μέτρων, με τον Κάρσον να φέρει τεράστια ευθύνη για το γκολ, καθώς έκανε λανθασμένο υπολογισμό στην προσπάθειά του να μπλοκάρει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να καταλήξει αυτή στον ουρανό των διχτύων.

Το γκολ αυτό σίγησε τους Άγγλους φιλάθλους και έξι λεπτά αργότερα, οι εφιάλτες άρχισαν να κυνηγούν τους γηπεδούχους. Ο Εντουάρντο έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Όλιτς, που βγήκε στην πλάτη της αγγλικής άμυνας, με τον επιθετικό του Αμβούργου να ντριμπλάρει με παροιμιώδη ψυχραιμία τον Κάρσον και να στέλνει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για να κάνει το 2-0.

Με τον Πίτερ Κράουτς μοναδικό προωθημένο φορ και απομονωμένο μπροστά, η Αγγλία δεν κατάφερε να δημιουργήσει στα πρώτα 45 λεπτά ούτε μία αξιόλογη φάση στην εστία του Πλετίκοσα, ενώ στην απέναντι εστία ο Κάρσον χρειάστηκε να επέμβει για να αποκρούσει το σουτ του Μόντριτς, με τον Κράνιτσαρ να γίνεται κάτοχος της μπάλας στην επαναφορά και να τη στέλνει άουτ.

Με το κοινό να αποδοκιμάζει έντονα, ο ΜακΚλάρεν πέρασε με την έναρξη του δευτέρου μέρους τους Ντεφόε και Μπέκαμ στη θέση των Μπάρι και Ράιτ-Φίλιπς, με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει, αλλά τα "λιοντάρια" να στέκονται τυχερά στη φάση του 56', όταν ο διαιτητής διαιτητή ήταν παρατηρητικός, βλέποντας το τράβηγμα της φανέλας του Ντεφόε από τον Σίμουνιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κροατίας.

Ο Λάμπαρντ, ο οποίος δεν είχε φανεί καθόλου μέχρι εκείνη τη στιγμή, ανέλαβε την εκτέλεση και με χαρακτηριστική ψυχραιμία έστειλε τον Πλετίκοσα από την άλλη γωνία για να μειώσει σε 2-1 και να βάλει ξανά τους Άγγλους στο παιχνίδι, που "βολεύονταν" και με την ισοπαλία.

Αμέσως μετά η Κροατία βγήκε αμέσως μπροστά, με την Αγγλία να γλιτώνει από του "χάρου τα δόντια", αρχικά με το γύρισμα του Μπριτζ στον Κάρσον που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με την απόκρουση που έκανε ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα σ την κεφαλιά του Όλιτς.

Στο 64' το γήπεδο σείστηκε από τις επιδοκιμασίες των Άγγλων φιλάθλων, με τον Μπέκαμ να βγάλει μία τέλεια μπαλιά προς τον Πίτερ Κράουτς, τον επιθετικό της Λίβερπουλ να στοπάρει ιδανικά τη μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή, και πριν αυτή σκάσει στο έδαφος να νικάει με δεξί πλασέ τον Πλετίκοσα.

Δυστυχώς για την Αγγλία, τα όνειρα της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2008 "πνίγηκαν" στον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο του "Γουέμπλεϊ", με τον Πέτριτς (είχε περάσει στο 69' στη θέση του Εντουάρντο) να εξαπολύει δυνατό διαγώνιο σουτ με το αριστερό από τα 25 μέτρα, και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κάρσον, για να κάνει το 3-2.

Χαρακτηριστικό της τραγικής εμφάνισης των γηπεδούχων το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά στα τελευταία 15 λεπτά, με τους Κροάτες να παίρνουν πανηγυρικά το εισιτήριο (ως πρωτοπόροι του 3ου ομίλου) και τους Άγγλους να είναι αναγκασμένοι να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση (που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ στην ιστορία τους) από την τηλεόραση.

Και αυτό γιατί το δώρο της Κροατίας το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά η Ρωσία, η οποία επιικράτησε με 1-0 της Ανδόρας χάρη στο γκολ του Σίτσεφ στο 39', και πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τον όμιλο για τα τελικά του Euro 2008.

Ισραήλ - ΠΓΔΜ: 1-0 (35' Μπαρντά)

Ανδόρα-Ρωσία 0-1 (39' Σίτσεφ)

Αγγλία-Κροατία 2-3 (56' Λάμπαρντ (πεν.), 64' Κράουτς / 9' Κράνιτσαρ, 14' Όλιτς, 77' Πέτριτς)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1. Κροατία 29 (12 αγ.)
2. Ρωσία 24 (12 αγ.)
3. Αγγλία 23 (12 αγ.)
4. Ισραήλ 23 (12 αγ.)
5. ΠΓΜΔ 14 (12 αγ.)
6. Εστονία 7 (12 αγ.)
7. Ανδόρα 0 (12 αγ.)

6ος όμιλος

Μετά την επικράτησή της με 3-0 επί της Σουηδίας το περασμένο Σάββατο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκρισή τους στα τελικά του Euro 2008, η Ισπανία ξεπέρασε την Τετάρτη (21/11) και το εμπόδιο της Βορείου Ιρλανδίας με το τελικό 1-0 να χαρίζει στους "φούριας ρόχας" την πρώτη θέση του ομίλου, με 28 βαθμούς έναντι 25 των Σουηδών.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε για την ομάδα του Λουίς Αραγονιές ο Τσάβι, με τον μέσο της Μπαρτσελόνα να "εκτελεί" τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Τέιλορ, με σουτ-φωτοβολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η Σουηδία χρειαζόταν τουλάχιστον έναν βαθμό πριν την αναμέτρηση με τη Λετονία για να είναι 100% εξασφαλισμένη και να μην περιμένει το αποτέλεσμα στο ματς Ισπανία-Β.Ιρλανδία για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και τα κατάφερε.

Μάλιστα, όχι μόνο πήρε τον πολυπόθητο βαθμό αλλά και τη νίκη με 2-1, που της έδωσε το δεύτερο εισιτήριο για τα γήπεδα της Αυστρίας/Ελβετίας.

Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν μόλις στο 1' με προβολή του Άλμπακ μετά από σέντρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ με τους Κάλστρομ και Ιμπραΐμοβιτς, με τον Λάιζανς να τους "τιμωρεί" στο 26' με τον Λάιζανς να νικάει από κοντά τον Ίσακσον.

Τους βαθμούς της νίκης στη Σουηδία χάρισε τελικά στο 56' ο Κάλστρομ, ο οποίος δέχτηκε πάσα από τον Λιούνγκμπεργκ, και με σουτ λίγο έξω από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κολίνκο.

Η ήττα από τη Βόρεια Ιρλανδία έθεσε νοκ-άουτ την Δανία από την τελική φάση της διοργάνωσης από το περασμένο Σάββατο, μετατρέποντας την αναμέτρηση με την Ισλανδία διαδικαστικού χαρακτήρα.

Σε αυτό το ματς πάντως που έπαιξαν με μοναδικό κίνητρο το γόητρό τους, οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 3-0 και έκλεισαν τουλάχιστον με έναν "τρίποντο" τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 35' ο Μπέντνερ με δεξί σουτ, το 2-0 έκανε στο 44' ο Τόμασον αξιοποιώντας σέντρα του Ρόμενταλ από τα δεξιά, ενώ το σκορ έκλεισε για τη Δανία στο 59 ο Κάλενμπεργκ, που είχε περάσει πέντε λεπτά νωρίτερα στο ματς, στη θέση του Γιόργκενσεν.

Δανία-Ισλανδία 3-0 (35' Μπέντντερ, 44' Τόμασον, 59' Κάλενμπεργκ)

Ισπανία-Β.Ιρλανδία 1-0 (52' Τσάβι)

Σουηδία-Λετονία 2-1 (1' Άλμπακ, 57' Κάλστρομ / 26' Λάιζανς)

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1. Ισπανία 28 (12 αγ.)
2. Σουδία 26 (12 αγ.)
3. Β.Ιρλανδία 20 (12 αγ.)
4. Δανία 20 (12 αγ.)
5. Λετονία 12 (12 αγ.)
6. Ισλανδία 8 (12 αγ.)
7. Λίχτενσταϊν 7 (12 αγ.)

7ος Όμιλος
Στο "Λία Μανόλιου" στο Βουκουρέστι υποδέχθηκε η "άνετη" Ρουμανία την "αδιάφορη" Αλβανία. Οι γηπεδούχοι είχαν ως στόχο τη νίκη που θα τους έδινε την κορυφή στον όμιλό τους.

Οι Ρουμάνοι μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και στα μισά του πρώτου ημιχρόνου ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Νικολάε Ντίκα. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να παραμένει στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Ρουμάνοι ήταν καταιγιστικοί και με τη συνδρομή των φιλοξενούμενων, η επικράτηση ήταν αναμενόμενη και αναπόφευκτη. Στο 53' ο Ταμάς με εκτέλεση φάουλ, "κεραυνοβόλησε" τον, ανήμπορο να αντιδράσει, τερματοφύλακα της Αλβανίας Άριαν Μπεκιάϊ, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 61' ο Κούρι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα και οι Ρουμάνοι δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη με τον Νικουλάε να πετυχαίνει το 3-0 στο 64'. Η Εθνική Αλβανίας προσπάθησε να αντιδράσει με τον Καπλάνι να πετυχαίνει στο αμέσως επόμενο λεπτό το 3-1, γκολ που έμελλε να είναι και το μοναδικό των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση.

Το γκολ αυτό μάλλον "έθιξε" τον εγωισμό των γηπεδούχων οι οποίοι απάντησαν στο γκολ του Καπλάνι, με άλλα τρία τέρματα. Συγκεκριμένα στο 66' ο Νικουλάε πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση κι έδωσε αέρα τριών γκολ στην ομάδα του.

Στο 71' ο αμυντικός της Αλβανίας Ντέντε ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ρατ και ακολούθησε τον Κούρι στα αποδυτήρια αφού αντίκρισε κι αυτός την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρικά. Ο δείκτης του σκορ εκτοξεύτηκε στα ύψη μετα και την επιτυχημένη εκτέλεση πέναλτι από το Ντίκα στο 73', ο οποίος έγραψε το τελικό 6-1.

Σλοβενία και Βουλγαρία συγκρούστηκαν στο "Πετρόλ Αρένα", με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης μετά και την νίκη των Ολλανδών επί του Λουξεμβούργου την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Σλοβένοι από τη μεριά τους ήθελαν μία καλή εμφάνιση και σαφώς τη νίκη την οποία απαίτησε πό τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής τους Κεκ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Γκεοργκίεφ και Μπερμπάτοφ να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Βούλγαρων και της αναμέτρησης. Στο 81' ο Γκεοργκίεφ έκανε το 1-0 υπέρ των Βούλγαρων με το Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τρία λεπτά αργότερα να πετυχαίνει το 2-0.

Στο τρίτο παιχνίδι του έβδομου ομίλου οι Ολλανδοί παρουσιάστηκαν αδιάφοροι στην έδρα της Λευκορωσίας και οι γηπεδούχοι τους τιμώρησαν.

Οι Λευκορώσοιι προηγήθηκαν σχεδόν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς στο 49' ο Μπούλιγκα έδωσε προβάδισμα ενός γκολ στην Λευκορωσία, ενώ στο 65' Κολίτκο πέτυχε το 2-0. Η ομάδα του Βαν Μπάστεν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Φαν ντερ Φάαρτ λίγο πριν τις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η ήττα αυτή δεν επηρρεάζει τους "οράνιε" με την πρόκριση να την έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη επί του Λουξεμβούργου με 1-0.

Ρουμανία - Αλβανία: 6-1 (22', 73'πεν. Ντίκα, 53' Ταμάς, 64', 66' Νικουλάε, 71' Μαρικά / 65' Καπλάνι)

Σλοβενία - Βουλγαρία: 0-2 (81' Γκεοργκίεφ, 84' Μπερμπάτοφ)

Σλοβενία - Βουλγαρία: 2-1 (49' Μπούλιγκα, 65' Κολίτκο / 89' Φαν ντερ Φάαρτ)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:



1. Ρουμανία 29 (12 αγ.)
2. Ολλανδία 26 (12 αγ.)
3. Βουλγαρία 25 (12 αγ.)
4. Λευκορωσία 13 (12 αγ.)
5. Αλβανία 11 (12 αγ.)
6. Σλοβενία 11 (12 αγ.)
7. Λουξεμβούργο 3 (12 αγ.)

Δείτε το βίντεο με τα γκολ από το Αγγλία-Κροατία:



Δείτε τα γκολ από τον αγώνα της Σλοβενίας με τη Βουλγαρία:



Δείτε το βίντεο με τα γκολ από τον αγώνα Ουκρανία-Γαλλία:



Δείτε το βίντεο με τα γκολ από τον αγώνα Λευκορωσία-Ολλανδία:



Δείτε το βίντεο με το γκολ του Τσάβι από τον αγώνα Ισπανία-Β. Ιρλανδία:



Δείτε το βίντεο από το Ανδόρα-Ρωσία:





























































































































































































































TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ