ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Φιλίπε Λουίς ήταν και... πάει για την Παρί

Brazil's Filipe Luis gives instructions during the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Brazil's Filipe Luis gives instructions during the group E match between Serbia and Brazil, at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Δύσκολα θα υπάρξει happy end στο σίριαλ της μεταγραφής του Φιλίπε Λουίς στην Παρί, καθώς ο γαλλικός σύλλογος δεν προτίθεται να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ατλέτικο, οι οποίες ανέρχονται σε 20 εκατ. ευρώ.

Σε "ναυάγιο" οδηγείται η περίπτωση απόκτησης του ακραίου αμυντικού της Ατλέτικο, Φιλίπε Λουίς, από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι οικονομικές αξιώσεις των "κολτσονέρος" κρίνονται υπερβολικές .

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα "Marca", το όνειρο του ακραίου μπακ των Μαδριλένων να σμίξει με τους συμπατριώτες του Νεϊμάρ, Μαρκίνιος, Ντάνι Άλβες και Τιάγκο Σίλβα ξεθωριάζει, αφού η ομάδα της "Πόλης του Φωτός" δεν φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει τα 20 εκατ. ευρώ που απαιτούν οι Μαδριλένοι.

Οι Παριζιάνοι θεωρούν υπερβολικά τα χρήματα που πρέπει να δαπανήσουν, προκειμένου να αποκτήσουν έναν παίκτη που βαδίζει αισίως στο 33ο έτος της ηλικίας του και όπως όλα συνωμοτούν, η βραζιλιάνικη παροικία δεν πρόκειται να αυξηθεί κατά ένα μέλος στην Παρί.

Ο μουντιαλικός Βραζιλιάνος αγωνίζεται από το 2010 με τα χρώματα των "ροχιμπλάνκος", με εξαίρεση τη σεζόν 2014/15, κατά την οποία φόρεσε τα "μπλε" της Τσέλσι.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ