ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

O Φιλίπε Λουίς ζήτησε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Chelsea's Cesc Fabregas, left, vies for the ball with Atletico's Filipe Luis during the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Cesc Fabregas, left, vies for the ball with Atletico's Filipe Luis during the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", ο Φιλίπε Λουίς ζήτησε από τους διοικούντες την Ατλέτικο να τον αφήσουν να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιo.

Το μέλλον του Φιλίπε Λουίς στην Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Marca", ο Βραζιλιάνος μπακ ζήτησε από τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας να τον αφήσουν να φύγει για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας αναφέρει πως ο 33χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από την Παρί, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με καλύτερες αποδοχές από την Ατλέτικο.

Το συμβόλαιο του Φιλίπε Λουίς με τους "ροχιμπλάνκος" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ενώ το γεγονός πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε δείχνει να προτιμά τον Λούκας Ερνάντεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αναγκάζει τον Βραζιλιάνο να σκεφτεί το μέλλον του μακριά από το "Wanda Metropolitano".

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της Ατλέτικο δεν θα ήθελαν να χάσουν έναν τόσο αξιόπιστο ποδοσφαιριστή, αλλά δεν πρόκειται να μπουν εμπόδιο, ειδικά από την στιγμή που διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του και ουσιαστικά ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ