LA LIGA

Η Ατλέτικο ζητά 30.000.000 ευρώ από την Παρί Σεν-Ζερμέν για τον Φιλίπε Λουίς

Atletico Madrid's Filipe Luis, right, is challenged by Lokomotiv's Aleksei Miranchuk during the Europa League Round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's Filipe Luis, right, is challenged by Lokomotiv's Aleksei Miranchuk during the Europa League Round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Ατλέτικο ζητά 30.000.000 ευρώ από την Παρί Σεν-Ζερμέν για ν' αφήσει τον Φιλίπε Λουίς να πάει στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Βραζιλιάνου στους "κολτσονέρος".

Ο Φιλίπε Λουίς θα είναι στην αρχική ενδεκάδα της Ατλέτικο στο "Mestalla" (20/8, 21:00) με αντίπαλο τη Βαλένθια για πρώτη αγωνιστική της La Liga, ωστόσο αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο του ματς στη δεύτερη θητεία του στους "κολτσονέρος" (από 2010 είναι στη Μαδρίτη με εξαίρεση τη σεζόν 2014/15 που τον βρήκε στο Λονδίνο για την Τσέλσι).

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος διεθνής αριστερός μπακ ζήτησε από τους διοικούντες την Ατλέτικο να τον αφήσουν να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιo.

Ωστόσο, οι "ροχιμπλάνκος" δεν θα τον αφήσουν έτσι. Ζητούν από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας το ποσό των 30.000.000 ευρώ για να προχωρήσει το deal. Παράλληλα, η "Ατλέτι" κάνει έρευνα αγοράς για τον αντικαταστάτη του.

Αυτή την εποχή - προσεγγίζοντας την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου - είναι δύσκολο να βρεθεί... οικονομική λύση. Αλέξ Τέγιες (Πόρτο), Γκριμάλδο (Μπενφίκα), Αμαβί (Μαρσέιγ) και Κουρζαουά (Παρί Σεν-Ζερμέν) είναι υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ