ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σενάριο για Λαμουσί και Γουότφορντ

Nottingham Forest's head coach Sabri Lamouchi shouts instructions during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Nottingham Forest's head coach Sabri Lamouchi shouts instructions during an English FA Cup third round soccer match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge in London, Sunday, Jan. 5, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η Γουότφορντ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την αντικατάσταση του Νάιτζελ Πίρσον και ένα από τα υποψήφια ονόματα είναι αυτό του τεχνικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί.

Την Τετάρτη (22/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να μείνει εκτός των playoffs της Championship παρά το γεγονός ότι φαινόταν απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα οι reds έχασαν 4-1 από την Στόουκ στο City Ground, ενώ την ίδια ώρα η Σουόνσι επικράτησε 4-1 της Ρέντινγκ καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Ο προπονητής της Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί εμφανίστηκε απαρηγόρητος μετά το παιχνίδι ζητώντας συγγνώμη γι' αυτό που συνέβη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nottinghamshirelive, απόφαση για το μέλλον του Λαμουσί δεν έχει ληφθεί, ενώ η Telegraph αναφέρει ότι οι reds θα σκεφτούν σοβαρά πριν αποφασίσουν οτιδήποτε.

Το όνομα του Λαμουσί, πάντως, γράφεται και γι' άλλες ομάδες. Η Evening Standard υποστηρίζει ότι η Γουότφορντ αναζητεί προπονητή μετά την απόλυση του Νάιτζελ Πίρσον και έχει στα υπόψιν της τον τεχνικό της Νότιγχαμ, μαζί με τους Κλοντ Πιέλ, Μαρσελίνο και Ζλάτκο Ντάλιτς.

Η Γουότφορντ βρίσκεται στην 18η θέση της Premier League και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική να μάθει το μέλλον της στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λουί Ντουκρουέ: Ένας Πρίγκιπας στη Νότιγχαμ Φόρεστ
TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ