PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ: Απολύθηκε ο Νάιτζελ Πίρσον

Watford's head coach Nigel Pearson gestures during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United, at Vicarage Road Stadium, Watford, England, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias)
Watford's head coach Nigel Pearson gestures during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United, at Vicarage Road Stadium, Watford, England, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της, Νάιτζελ Πίρσον. Με υπηρεσιακό τεχνικό θα αγωνιστεί η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον 56χρονο Άγγλο τεχνικό, Νάιτζελ Πίρσον. Ο Πίρσον ήταν ο τρίτος προπονητής της Γουότφορντ την εφετινή σεζόν, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα πρώτου προπονητή στις 6 Δεκεμβρίου, διαδεχόμενος τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Ο Πίρσον κατάφερε να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα και να την βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο "πλήρωσε το μάρμαρο" για την κακή αγωνιστική κατάσταση της Γουότφορντ στα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα η διοίκηση της Γουότφορντ στην επίσημη ανακοίνωσή της δεν του εύχεται καλή συνέχεια στο μέλλον, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Χάιντεν Μούλινς θα αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κόντρα στις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, με βοηθό τον Γκράχαμ Στακ. Οι "Σφήκες" βρίσκονται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τις Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα.

H ανακοίνωση:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ