ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Απαρηγόρητος Λαμουσί: "Συγγνώμη, νιώθω καταστροφή, ήταν απαράδεκτο"

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σαμπρί Λαμουσί ήταν απαρηγόρητος μετά το κάζο της Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν έβρισκε λόγια για να περιγράψει τι συνέβη στην 46η και τελευταία αγωνιστική της Championship.

Ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος θα μπορούσε να γράψει τέτοιο επίλογο. Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατόρθωσε να μείνει εκτός εξάδας στην Championship, εκτός playoffs για την άνοδο στην Premier League.

Ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια ήθελε για να τα καταφέρει. Ακόμα και δύο ήττες θα της έδιναν το εισιτήριο, αλλά μετά την ήττα (1-4) από τη Στόουκ και τη νίκη (1-4) της Σουόνσι από τη Ρέντινγκ, έμεινε έβδομη. Ο προπονητής της, Σαμπρί Λαμουσί, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έπαθε η ομάδα του. Και ο ίδιος ασφαλώς.

Μετά την ήττα στο City Ground από τη Στόουκ που ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, είπε: " Δεν έχω λέξεις. Δεν μπορπω να εξηγήσω τι έγινε απόψε και τι έγινε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πώς είναι δυνατόν να μην μπούμε στα playoffs ενώ θέλαμε ένα βαθμό; Δεν ξέρω τι να πω. Απλά νιώθω καταστροφή. Απαράδεκτο. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Φόρεστ. Ήταν απαράδεκτο ό,τι έγινε απόψε.

Ήταν απαράδεκτο για ό,τι είχαμε κάνει 12-13 μήνες. Το χειρότερο σενάριο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Συγγνώμη. Φώναζα στους παίκτες να κρατήσουν τη μπάλα. Είμαι τόσο απογοητευμένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να μείνει εκτός playoffs
TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ