ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Λουί Ντουκρουέ: Ένας Πρίγκιπας στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Λουί Ντουκρουέ: Ένας Πρίγκιπας στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Λουί Ντουκρουέ, γιος της Πριγκίπισσας του Μονακό, Στεφανί, έφυγε από τη Μονακό και θα συνεργαστεί με Μοντεστό και Ανιγκό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενδεχομένως και με τον Ολυμπιακό.

Ο Λουί Ντουκρουέ είναι ο γιος της Πριγκίπισσας του Μονακό, Στεφανί. Εγγονός του επί 56 χρόνια μονάρχη του Πριγκιπάτου του Μονακό, Ρενέ, και της Αμερικανίδας ηθοποιού, Γκρέις Κέλι. Πρόκειται για τον ανηψιό του Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ.

Από το 2015 εργαζόταν στη Μονακό. Αρχικά στο πλευρό του αντιπροέδρου Βαντίμ Βασίλιεβ και ακολούθως του τέως αθλητικού διευθυντή, Όλεγκ Πετρόβ, ως scout. Ο 28χρονος Ντουκρουέ αποχώρησε από τους Μονεγάσκους και από εδώ και στο εξής θα συνεργάζεται με τον Ζοζέ Ανιγκό και τον Φρανσουά Μοντεστό στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ενδεχομένως να έχει στενή σχυνεργασία και με τον Ολυμπιακό σε κάποια θέματα.

Άλλωστε και ο Μοντεστό μπορεί τον Οκτώβριο του 2019 να ανακοινώθηκε ως τεχνικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά ουδέποτε έπαψε να ασχολείται με τους "ερυθρόλευκους". Το ίδιο ισχύει και με τον Ανιγκό, που είναι επικεφαλής στο τμήμα διεθνούς scouting στους "ρεντς".

Έχοντας αποκτήσει το 2015 πτυχίο sports management στο Western Carolina University ο Ντουκρουέ, θα έχει πόστο στην αθλητική οργάνωση του κλαμπ. Έναν ρόλο τεχνοκρατικό.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ