ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η λογική της άδειας στον Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήθελαν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο πριν οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις στο θέμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Η λογική της άδειας στον Σέρβο επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε άδεια στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς την οποία ο παίκτης την εκμεταλλεύτηκε για να ταξιδέψει στο Ντουμπάι και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου υποψιάζονταν ότι ο Σέρβος επιθετικός θα εκμεταλλεύονταν την ολιγοήμερη άδεια για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις του με την Αλ Ιτιχάντ. Ίσως να μην περίμεναν ότι θα ταξίδευε από το Βελιγράδι στην αραβική χώρα αλλά αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο.

Και το έκαναν με την προοπτική να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην οριστικοποιηθούν εξελίξεις πριν την συνάντηση του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη. Αυτή ήταν η λογική της άδειας που δόθηκε στον Πρίγιοβιτς που μπορεί να ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία αλλά δεν έκανε μια λάθος κίνηση, να υπογράψει δηλαδή στην Αλ Ιτιχάντ, ένα ενδεχόμενο που θα έβαζε και τηFIFAστο παιχνίδι.

Είναι προφανές ότι στην Τούμπα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε περιθώριο ελιγμού που τους δίνει το γεγονός ότι ο Άραβες δεν καταβάλλουν ολόκληρο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά προτείνουν την τμηματική καταβολή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς στο Ντουμπάι χωρίς την άδεια της διοίκησης
ΠΑΟΚ: Η συνάντηση κορυφής Σαββίδη - Πρίγιοβιτς θα κρίνει τα πάντα
Πρίγιοβιτς: Δέκα εκατ. ευρώ και ακόμη το "παλεύει" ο ΠΑΟΚ;

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ