ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η συνάντηση κορυφής Σαββίδη - Πρίγιοβιτς θα κρίνει τα πάντα

ΠΑΟΚ: Η συνάντηση κορυφής Σαββίδη - Πρίγιοβιτς θα κρίνει τα πάντα

Ιβάν Σαββίδης και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένονται τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση τους θα οριστικοποιήσει τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Σέρβου φορ του ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ.

Ο Σερβος φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς βρέθηκε στο Ντουμπάι για απευθείας συζητήσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ιτιχάντ και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα τον κάνουν πιο πλούσιο κατά 27.000.000 ευρώ μέσα στην επόμενη πενταετία.

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν μάλλον αμήχανα τις εξελίξεις και το μοναδικό διαπραγματευτικό μέσο που τους έχει απομείνει στην περίπτωση του Σέρβου επιθετικού προκύπτει από το γεγονός ότι οι Σαουδάραβες καλύπτουν μεν τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ αλλά με τμηματικές καταβολές. Η παράμετρος αυτή δίνει και τη μοναδική δυνατότητα ελιγμού, αν υπάρχει αυτή, στους ανθρώπους του Δικέφαλου, για να ανατρέψουν τα δεδομένα. Η ουσία είναι ότι αν η ρήτρα καταβάλλονταν εξ ολοκλήρου από την Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς αυτή την στιγμή θα ήταν ποδοσφαιριστής της.

Η επικείμενη συνάντηση του Πρίγιοβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη που είχε αρχικά προγραμματιστεί για Τρίτη (8/1), αν δεν έχει ήδη ακυρωθεί από τις εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και την τελευταία πράξη στην καριέρα του Σέρβου στον ΠΑΟΚ. Και αυτό παρά τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν τον ισχυρό άνδρα του Δικέφαλου να κάνει μια προσπάθεια να το μεταπείσει φτάνοντας ακόμη και στο σημείο να του προσφέρει νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Η αλήθεια είναι ότι στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, πριν την αναχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αρχικά για το Βελιγράδι και στη συνέχεια για το Ντουμπάι, οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" που μιλούσαν μαζί του προέβαλαν κυρίως ηθικούς λόγους προκειμένου να τον πείσουν να αναβάλλει την μετακίνηση του για μετά το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα και λογικά η αυριανή θα είναι η ημέρα των οριστικών εξελίξεων με τη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη και με το Σέρβο επιθετικό. Βέβαια η παρουσία του προέδρου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα είναι έτσι και αλλιώς σημαντική καθώς αναμένεται να δοθούν και οι κατευθυντήριες οδηγίες στους επιτελείς του Δικέφαλου για τις επόμενες κινήσεις και στο θέμα του αντι-Πρίγιοβιτς αλλά και στα ανοικτά ζητήματα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που εκπνέουν στο τέλος της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ