ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς στο Ντουμπάι χωρίς την άδεια της διοίκησης

ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς στο Ντουμπάι χωρίς την άδεια της διοίκησης

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε ολιγοήμερη άδεια στο Σέρβο επιθετικό, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, για να σκεφτεί το μέλλον του και όχι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Ντουμπάι.

Ο ΠΑΟΚ ουδέποτε έδωσε άδεια στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Οι άνθρωποι του Δικέφαλου υποψιάζονταν ότι ο Σέρβος επιθετικός θα εκμεταλλεύονταν την ολιγοήμερη άδεια για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις του με την Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο θεωρούσαν ότι αφήνοντας τον εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας θα κέρδιζαν χρόνο μέχρι Τρίτη (8/1).

Τι περίμενε ο "Δικέφαλος" εκτός από τη συνάντηση του Σέρβου με τον Ιβάν Σαββίδη; Ίσως και μια λάθος κίνηση από την πλευρά της Αλ Ιτιχάντ και του Σέρβου που τελικά δεν έγινε. Να πήγαινε δηλαδή να υπογράψει με τους Σαουδάραβες και τότε ο Δικέφαλος να έβαζε και άλλους, προφανώς τηFIFAστο παιχνίδι.

Κάτι που σημαίνει ότι στην Τούμπα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε περιθώριο ελιγμού που τους δίνει το γεγονός ότι ο Άραβες δεν καταβάλλουν ολόκληρο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά προτείνουν την τμηματική καταβολή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ