ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο ΟΑΚΑ με Λαμία ο Παϊρότζ

Στο ΟΑΚΑ με Λαμία ο Παϊρότζ

Για το Σάββατο ανανέωσαν το ραντεβού τους ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, μετά τη συνάντηση της Παρασκευής. Ο Ταϊλανδός θα πάει στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός - Λαμία. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Μετάθεση για μερικές ώρες θα πάρουν οι ανακοινώσεις για τα θέματα που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/8), αλλά τα διαδικαστικά ζητήματα δεν έχουν επιλυθεί ακόμα.

Ωστόσο, από αμφότερες τις πλευρές τονίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και απλώς χρειάζεται να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες, προκειμένου να μπουν οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό. Κυρίως, απομένουν κάποιες νομικές διατυπώσεις που θα διευκρινιστούν από τους νομικούς των δύο ανδρών.

Το πρωί του Σαββάτου, τα επιτελεία Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους, για να δουλέψουν στις εκκρεμότητες και να παρουσιάσουν τα έγγραφα έτοιμα προς υπογραφή. Μόλις τελειώσουν τα προπαρασκευαστικά, οι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ θα βρεθούν ξανά για να υπογράψουν τη σύμβαση.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου (1/9) στο "Σπύρος Λούης", για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Επίσης, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να μιλήσει στον Τύπο, αφού επιθυμεί να τοποθετηθεί για τα τεκταινόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Η BEC-TERO στο σχήμα του Πιεμπονγκσάντ"
Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ