Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους εν όψει της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αυτή τη φορά, η έλευση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα θα είναι και η φαρμακερή για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τη διοίκηση που έχει διορίσει να παραιτηθεί.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατέθεσαν τις παραιτήσεις τους και τις έθεσαν στη διάθεση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος θα αποφασίσει για τη σύνθεση του νέου ΔΣ.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ήρθε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (31/8) με σκοπό να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Αλαφούζο και να αποκτήσει την κυριότητα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To θέμα της εκλογής νέου ΔΣ έχει συμπερληφθεί ως δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα συγκληθεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Για υπογραφές στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ με τον Ρέστη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS