ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε η συνάντηση Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Άρχισε η συνάντηση Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, Πιτ, βρίσκονται αυτή την ώρα στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου και ολοκληρώνουν τα διαδικαστικά για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κορυφώνονται οι διεργασίες για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, Πιτ Πιεμπονγκσάντ, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, έχουν μεταβεί στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου στο ΣΚΑΪ για τις καθοριστικές συζητήσεις.

Ο Αλαφούζος έχει συσκέψεις από νωρίς το πρωί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο, τον νομικό σύμβουλο του, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και άλλους συνεργάτες του. Ουσιαστικά, μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό που προσδιορίζει τη διαδικασία μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών.

Ίσως μέχρι το βράδυ να εκδοθεί κοινή γραπτή δήλωση Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ, που θα αναφέρονται στην αλλαγή σελίδας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Πιεμπονγκσάντ αναμένεται στο "Σπύρος Λούης" το Σάββατο (1/9) για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (31/8) ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και τις έθεσαν υπόψη του Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ