ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η BEC-TERO στο σχήμα του Πιεμπονγκσάντ"

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από το Ισραήλ έγινε γνωστός ο κύριος "συμπαίκτης" του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, που μετέχει στο επενδυτικό γκρουπ της "Pan Asia" και θα αναμειχθεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έτοιμος να έρθει στην Αθήνα ο Αβράαμ Γκραντ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Δεν είναι μόνο το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου και ο περίγυρος του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ που καλλιεργούν την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια... Την ίδια πληροφόρηση έχει η ισραηλινή ιστοσελίδα " one.co.il", που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αβράαμ Γκραντ.

Στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι η Παρασκευή (31/8) είναι καθοριστική για τη συναλλαγή και ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ. Επίσης, τονίζει ότι οι συζητήσεις διαρκούν δύο μήνες και ότι σημειώθηκαν δύσκολες καμπές, όπως ο έλεγχος που έδειξε μεγαλύτερα χρέη απ' όσα είχε δηλώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το ισραηλινό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές εφαρμόζουν το "due diligence" και έχουν φτάσει κοντά στη συμφωνία.

Ο ρεπόρτερ είναι πλήρως ενημερωμένος, σαν να είναι Έλληνας και να παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στο Τριφύλλι. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέροντα σημεία του άρθρου αρχίζουν μετά...

Το πρώτο είναι ότι ο Αβράαμ Γκραντ, από τον οποίο προφανως προέρχονται οι πληροφορίες του δημοσιογράφου, περιμένει ειδοποίηση για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να αναλάβει υψηλό διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι προορίζεται για CEO στην ΠΑΕ με τη νέα τάξη πραγματων.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό, που αποτελεί νέο στην υπόθεση, είναι ότι (σύμφωνα με την πληροφόρηση της ιστοσελίδας) του επενδυτικού σχήματος που εκπροσωπεί ο Πιεμπονγκσάντ, ηγείται ο ταϊλανδικός όμιλος στον οποίο ανήκει η ταϊλανδική ομάδα που είχε εργαστεί παλαιότερα ο Γκραντ ως τεχνικός διευθυντής.

Ο Γκραντ είχε δουλέψει στην Τέρο Σασάνα της Ταϊλάνδης το 2014 και το αφεντικό του ήταν η μεγάλη εταιρία BEC-TERO, που δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία. Η BEC-TERO ασχολείται με τηλεοπτικές παραγωγές, έχει μετοχές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, διοργανώνει κονσέρτα και συναυλίες.

Είναι η πρωτη φορά που αναφέρεται μία από τις εταιρίες που μετέχουν στην "Pan Asia" (εκτός από τον γηγενή Βίκτωρα Ρέστη) και έχει βαρύτητα επειδή η ενημέρωση προερχεται απ΄ευθείας από τον Γκραντ...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ