ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δεν χάνει το ματς με τον Άρη ο Μακέντα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Φεντερίκο Μακέντα ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από τη μέση του όμως όλα δείχνουν πως θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ στο ματς με τον Άρη.

Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικες του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο (1-1 με Λαμία, 1-3 από ΟΦΗ τα αποτελέσματά του) και το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Άρη.

Στην αναμέτρηση του "Βικελίδης" ο Γιώργος Δώνης θέλει να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και τα ευχάριστα νεα για τον τεχνικό των πρασίνων έρχονται από το "μέτωπο Μακέντα", με τον Ιταλό φορ να μοιάζει πανέτοιμος για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Ναι μεν δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω ενοχλήσεων που εχει ακόμα στη μέση, όμως η κατάστασή του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και η αιτία που δεν πήγε στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ήταν για να συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες.

Όλα αυτά γιατί θέλει να φορτσάρει ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τους κίτρινους, με τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε να μη δείχνει κάτι το ανησυχητικό και έτσι όλα να συνηγορούν στο γεγονός πως θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, όπως έγινε με Λαμία και ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μακέντα είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Λαμία, με τον 28χρονο στράικερ να παίρνει τότε την απόφαση να πάρει κανονικά μέρος, παρά τη συμβουλή των γιατρών της ομάδας να μη ρισκάρει πιθανό τραυματισμό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ο Νούνες μόνο δεν αρκεί
Παναθηναϊκός: Νέα προσέγγιση από τον Γκάλο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ