ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα προσέγγιση από τον Γκάλο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Νταμπίζας και Δώνης παίρνουν τις τελικές αποφάσεις για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και ο Ροντρίγκο Γκάλο θέλει να μπει στο πλάνο τους! Διαβάστε στο Sport24.gr.

Εν όψει της δεύτερης (και τελευταίας) εβδομάδας της διορίας εντός του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους, ο Νίκος Νταμπίζας "ξεψαχνίζει" τις λίστες του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα... ψωνίσει λίγο πριν το φινάλε για να πετύχει την πιο συμφέρουσα σχέση ποιότητας και τιμής, αφού έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και δεν θα το υπερβεί.

Ο Νταμπίζας συνομιλεί με μάνατζερ για τους πελάτες τους, αλλά το ίδιο πράττουν και εκπρόσωποι παικτών οι οποίοι δεν έχουν κλείσει σε ομάδα. Ένας από τους πιο γνωστούς στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ παραμένει διαθέσιμος στην αγορά.

Από την πλευρά του Γκάλο προσέγγισαν ξανά τον Νταμπίζα και διερεύνησαν την προοπτική μιας συμφωνίας. Από τη μία, ο Νταμπίζας αναζητά έναν αμυντικό χαφ για να συμπληρώσει τη μεσαία γραμμή του, από την άλλη ξέρει τον 32χρονο παίκτη και δεν κινδυνεύει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο Γκάλο είναι δεξιός μπακ-χαφ, μία θέση που δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Νταμπίζα. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος υπό προύποθέσεις παίζει αμυντικός χαφ και έδωσε λύσεις ως "εξάρι" στην ΑΕΚ όταν χρειάστηκε. Άλλο ένα σημείο είναι ότι ο Γιώργος Δώνης έχει θετική άποψη για τις δυνατότητες του Γκάλο.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει την ποιότητα για να αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Ματίας Γιόχανσον και ταυτόχρονα, να αποτελέσει έναν αξιόπιστο αντικαταστάτη όταν ο Σουηδός θα τραυματιστεί, μιας και έχει βεβαρυμένο ιστορικό. Επίσης, ο Γκάλο έχει τη δυνατότητα να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας, αν παραστεί ανάγκη σε απουσία του Ινσούα.

Η τελική απόφαση για την ενίσχυση του ρόστερ θα ληθεί από τον Νταμπίζα και τον Δώνη στις συζητήσεις που θα έχουν τη Δευτέρα. Η κλεψύδρα αδειάζει και ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιβάλλεται να καταλήξουν στους στόχους τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ