ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ντίνος Μήτογλου στην Game Night: "Ο κόσμος έδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα, μένουν δύο παιχνίδια για τον τίτλο"

Ο Ντίνος Μήτογλου στην Game Night: "Ο κόσμος έδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα, μένουν δύο παιχνίδια για τον τίτλο"
PRINT SCREEN

Ο Ντίνος Μήτογλου στις δηλώσεις του μετά το ματς στο SPORT24 ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο κόσμος έδειξε και σήμερα πόσο αγαπάει την ομάδα, ενώ στάθηκε και στην προοπτική να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR τη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του στο Game 5 στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε 81-72 της Μακάμπι με τον Ντίνο Μήτογλου να δηλώνει μετά το ματς ότι οι φίλοι του τριφυλλιού έδειξαν πόσο ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Παράλληλα στάθηκε και στην προοπτική να κατακτήσουν οι πράσινοι το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου στο SPORT24: Για την πρόκριση στο Final Four: "Πιστεύω πετύχαμε κάτι πολύ μεγάλο αυτή τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είχε να πάει 12 χρόνια στο Final Four. Κόσμος και ομάδα γίναμε ένα σήμερα και όπως είδατε το ζήσαμε πολύ.

Φοβερή εικόνα που όλοι οι φίλαθλοι μπήκαν μέσα και έδειξαν πόσο αγαπάνε την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους, πιστεύω αξίζαμε την πρόκριση, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Μένουν δύο παιχνίδια. Ήταν πολύ χαρούμενος, αλλά έμειναν δύο ακόμα".

Για τον Αταμάν που μίλησε για τον τίτλο: "Βέβαια. Περάσαμε στον έναν στόχο μας, δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Δύο ακόμα ματς μένουν και ο τίτλος μένει στο βάθος".

Για το αν έδειξε όλο το πακέτο που έχει να δείξει: "Πιστεύω ότι η ολοκληρωμένη εικόνα δεν την έχουμε δείξει. Έχουμε σκαμπανεβάσματα είμαστε μια καινούργια ομάδα. Θα πάρει καιρό, θέλει χρόνο, έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Έχουμε winning mentality, είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Μόλις καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο και πρέπει να το απολαύσουμε".

Δείτε την Game Night

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ