ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νούνες μόνο δεν αρκεί

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αντικατάσταση του Κουρμπέλη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη δεν αφορά μόνο τον ποδοσφαιριστή που θα παίξει στο "έξι".

Τα ευχάριστα νέα από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, δεν αναιρούν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης για τη Θεσσαλονίκη. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό αφού θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.

Επομένως, έστω και για ένα ματς, ο Δώνης πρέπει να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή. Βέβαια έτσι κι αλλιώς οι επιλογές του 50χρονου προπονητή είναι περιορισμένες, οπότε δεν έχει μεγάλη ευελιξία. Ακλόνητο φαβορί για να παίξει ως εξάρι είναι ο Ζοάο Νούνες, παρά την κακή απόδοση του στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ με 3-1.

Όσο καλά και αν παίξει ο Νούνες, δεν είναι κλασικός αμυντικός χαφ. Ο Δώνης πρέπει να τον υποστηρίξει, προκειμένου ο Πορτογάλος να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αποστολή του. Οι μέσοι του Άρη διακρίνονται για την ποιότητα τους και ο Νούνες θα χρειαστεί βοήθεια για να τους αναχαιτίσει.

Παρτενέρ του Νούνες στη μεσαία γραμμή θα είναι σίγουρα ο Χρήστος Δώνης. Ο 25χρονος παίκτης θα αρχίσει είτε ως δεύτερος αμυντικός μέσος σε ένα 4-2-3-1, είτε ως δεξιός εσωτερικός χαφ στο 4-3-2-1. Στο δεύτερο ενδεχόμενο ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα πάρει τη θέση του αριστερού ενδιάμεσου.

Ο Γιώργος δώνης θα επεξεργαστεί τα δύο σενάρια και θα αποφασίσει ποιο θα επιλέξει για την αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο φαντάζει ως το επικρατέστερο, αλλά λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας του παιχνιδιού δεν αποκλείεται η πιο συντηρητική προσέγγιση από το προπονητικό επιτελείο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ