ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιθανότατα με… ευρωπαϊκή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που κατέβασε ο Μαρτίνς στη Ν. Σμύρνη. Φαβορί οι Μπουχαλάκης – Καμαρά και Λάζαρος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για ευχάριστο "πονοκέφαλο" μετά το ματς με τον Λεβαδειακό και η πραγματικότητα είναι ότι όντως δεν είναι και το πιο εύκολο για έναν προπονητή να διαχειριστεί το υλικό που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος.

Ο Γκιλιέρμε τού έβαλε δύσκολα, ωστόσο, φαίνεται ότι με τον ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα ο Πορτογάλος.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (28/9) όσοι έπαιξαν με τον Λεβαδειακό κινήθηκαν πιο συντηρητικά και κατά συνέπεια προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων οι ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οπότε, ασφαλή συμπεράσματα για το τι σκέφτεται να κάνει ο Μαρτίνς, θα βγουν το Σάββατο (29/9).

Προς το παρόν, όμως, η αίσθηση που επικρατεί στο Ρέντη είναι ότι ο Πορτογάλος δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε κατεβάσει πριν από λίγες μέρες στη Ν. Σμύρνη ή με την ενδεκάδα που γνωρίζουμε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το πολύ να γίνει μία αλλαγή, με τον Λάζαρο να μπαίνει αντί του Φετφατζίδη. Το δίδυμο Μπουχαλάκης – Καμαρά δεν φαίνεται να "απειλείται". Είπαμε όμως: Θα πρέπει να περιμένουμε το σαββατιάτικο πρόγραμμα.

Κατά συνέπεια, η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι με Γιαννιώτη στα γκολπόστ, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, τους Μεριά και Βούκοβιτς στόπερ, τους Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τον Γκερέρο στην κορυφή και στα "φτερά" τον Ποντένσε και πιθανότατα τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Φετφατζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ