ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάρτινς: "Έχω ήδη προβληματιστεί για την 11άδα ενόψει ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και στάθηκε στα κέρδη του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδος και ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είδε και μίλησε για τα κέρδη από την αναμέτρηση ενώ τόνισε πως του άρεσε η απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών. Σημείωσε δε πως πλέον και ενόψει της ενδεκάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει έναν επιπλέον πονοκέφαλο.

Για την εικόνα που έχει για την ομάδα του και όσους έπαιξαν για πρώτη φορά:
«Είμαι γενικά ικανοποιημένος. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα με κατοχή και καλό ρυθμό. Παίξαμε με πολλά νέα πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πιο υψηλή ένταση αλλά είχαμε παίκτες που έπαιζαν πρώτη φορά όπως οι Τουρέ και Ναουέλ.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Γκιλιέρμε, τον Κούτρη, τον Μάνο και τον Παπέ Σισέ και γενικά από την παρουσία όλων των παικτών που έπαιζαν πρώτη φορά. Ευχαριστημένοι και για τα πρόσωπα αλλά και για τη νίκη. Ο αντίπαλος πήγε καλά αμυντικά αλλά εμείς εκτός από τη νίκη θέλαμε να κερδίσουμε και άλλα πράγματα».

Για τα κέρδη του αγώνα:
«Οι ενδείξεις ήταν πολύ θετικές. Όντως. Συμφωνώ. Κερδίσαμε πράγματα. Είδαμε για παράδειγμα την διαφορά στην απόδοση του Ναουέλ από το α' στο β' μέρος. Είδαμε πως είχαμε τον έλεγχο και τον ρυθμό και θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γενικά όμως μείναμε ευχαριστημένοι από τα παιδιά και το παιχνίδι».

Για τη φράση «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και το αν υπάρχουν νέοι υποψήφιοι για βασικοί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:
«Δεν συμφωνώ απόλυτα με την φράση ''ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει''. Δεν είμαι των πολλών αλλαγών αλλά δεν συμφωνώ. Έχω όντως έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο αλλά τον είχα από πριν. Πριν το ματς με τον Λεβαδειακό. Οι λόγοι που δεν έπαιζαν οι παίκτες αυτοί ήταν πως δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Έχω ήδη προβληματιστεί θετικά για την 11άδα. Έχω έναν ευχάριστο... πονοκέφαλο για την 11άδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ