ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενταγί: Η περιπέτεια κυνηγάει τον διαιτητή του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Φενταγί: Η περιπέτεια κυνηγάει τον διαιτητή του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Το Sport24.gr καταγράφει τρία "τρελά" περιστατικά που βρέθηκε να είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών ο διαιτητής, Φενταγί Σαν που ορίστηκε για να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο διαιτητής Σάντρο Σέρερ τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αντικαταστάτης του τραυματία ρέφερι ορίστηκε ο συμπατριώτης του Σαν Φενταγί, ένας διαιτητής που τ' όνομά του έχει εμπλακεί σε μερικά "τρελά" σκηνικά. Από πού να ξεκινήσουμε; Από το παρολίγον μπλέξιμο με τις Αρχές το 2001 ως ύποπτος... γκάγκστερ; Από το ματς που του επιτέθηκε ποδοσφαιριστής; Ή μήπως από το ντέρμπι Γιούνγκ Μπόις - Βασιλεία που στον αγωνιστικό χώρο άρχισε να βρέχει... μπαλάκια του τένις και χειριστήρια Playstation; Στο Sport24.gr θα τα διαβάσετε όλα.

"Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ"

Το σάιτ " blick.ch" πραγματοποίησε αφιέρωμα στον Σαν Φενταγί με τον παραπάνω τίτλο. Όπως είχε πει ο ίδιος το περιστατικό με την αστυνομία είχε συμβεί το 2001 όταν ακόμη ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του είχαν πάει για go kart και στο δρόμο της επιστροφής η αστυνομία τους σταμάτησε, διότι στα όργανα της τάξης φάνηκε περίεργο που όλοι οι άνδρες φορούσαν full face. Εν τέλει επρόκειτο για μπέρδεμα με ευχάριστο τέλος, καθώς η παρέα ξεχάστηκε πάνω στον ενθουσιασμό της και κανείς τους δεν έβγαλε αυτό το "παρεξηγημένο" αξεσουάρ.

Φενταγί: Η περιπέτεια κυνηγάει τον διαιτητή του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΕΦΑΛΙ

Διάσημος, επίσης, είχε γίνει ο Φενταγί Σαν τον Σεπτέμβριο του 2015 όταν ο Παραγουανός, Ντάριο Λεσκάνο τον πλησίασε επικίνδυνα και του κόλλησε κεφάλι με κεφάλι σ' ένα ματς της Λουκέρνης με την Γκρασχόπερς.

Οι κάρτες έφυγαν από τα χέρια του "ανώτερου άρχοντα" της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ή μάλλον ο Λεσκάνο τις πέταξε και το περιστατικό, φυσικά, πήρε μεγάλη διάσταση.

Ο Λεσκάνο τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές για την πράξη του, ενώ ο Σαν πήρε ως "ανταμοιβή" μεγάλη δημοφιλία στην πατρίδα του.

Και για όσους είναι φαν του παρασκηνίου, να σας θυμίσουμε ότι ο Ντάριο Λεσκάνο, μόλις από λίγους μήνες είχε εμφανιστεί στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ όταν χάλασε για τους "ασπρόμαυρους" η δουλειά με τον Τεέμου Πούκι, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι ουσιαστικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ESPORTS!

Και κάτι πιο πρόσφατο για τις "περιπέτειες" του Φενταγί Σαν θα βρούμε στο κυριακάτικο ντέρμπι (23/9) μεταξύ της Γιούνγκ Μπόις της Βασιλείας.

Ο 36χρονος αναγκάστηκε να διακόψει το ματς για 15 λεπτά, επειδή ορισμένοι μαυροφορεμένοι φίλαθλοι πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μπαλάκια του τένις και χειριστήρια Playstation. Ο λόγος; Επειδή έχουν κόντρα με τα eSports και είναι κατά της εισόδου τους στον αθλητισμό!

Φενταγί: Η περιπέτεια κυνηγάει τον διαιτητή του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ