ΠΑΟΚ

Κρκιτς, Λεσκάνο και στο βάθος Κόντε για τον ΠΑΟΚ

Stoke's Bojan Krkic during the English Premier League soccer match between Stoke City and Arsenal at the Britannia Stadium, in Stoke on Trent, England, Saturday, Dec. 6, 2014. (AP Photo/Rui Vieira)
Κρκιτς (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

"Γεμάτη" είναι η λίστα των επιθετικών που έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστό ότι υπάρχουν εναλλακτικές στην περίπτωση να μην προχωρήσει η μεταγραφή του Τέεμου Πούκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σημερινήςFORZA,δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του Δικεφάλου για την επίθεση είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς (φωτ.) που ανήκει στη Στόουκ και ο Ντάριο Λεσκάνο Μεντόζα που αγωνίζεται στη γερμανική Ινγκλοστάντ.

ΚΡΚΙΤΣ: ΠΑΙΔΙ - ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Κρκιτς κλείνει τον Αύγουστο τα 28 του χρόνια. αγωνίστηκε φέτος στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Αλαβές με συμβόλαιο δανεισμού και είχε 13 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δύο παιχνίδι στο Κύπελλο πετυχαίνοντας ένα γκολ. Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός στη Μάιντς γράφοντας 11 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ με την φανέλα της Στόουκ η οποία το καλοκαίρι του 2014 έδωσε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα έχει συνολικά 62 συμμετοχές και 15 γκολ.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Γενικότερα πάντως η καριέρα του δεν έχει την εξέλιξη που θα περίμενε όταν την περίοδο 2007-2008 εμφανίστηκε ως παιδί-θαύμα στην Μπαρτσελόνα έχοντας στην πρώτη του κιόλας σεζόν δέκα γκολ σε 31 συμμετοχές. Με τους «μπλαουγκράνα» έφτασε συνολικά σε 163 παιχνίδια και 26 γκολ ενώ ακολούθησαν στην καριέρα του Ρόμα ( επτά γκολ σε 37 αγώνες), Μίλαν (τρία γκολ σε 27 συμμετοχές) και Άγιαξ (24 παιχνίδια με τέσσερα) πριν μεταγραφεί στην Αγγλία.

ΛΕΣΚΑΝΟ: Ο ΠΑΡΑΓΟΥΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Από την άλλη πλευρά ο Παραγουανός Λεσκάνο, στα 28 του χρόνια,αγωνίζεται στην Ίνγκλοσταντ από το Γενάρη του 2016 , όταν η γερμανική ομάδα έδωσε στη Λουκέρνη 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στην Ελβετία έπαιξε από την περίοδο 2008-09 πρώτα στη δεύτερη κατηγορία στη Βιλ και στη συνέχεια στην πρώτη με την Τουν και τη Λουκέρνη.

Συνολικά με τη Λουκέρνη έπαιξε 117 παιχνίδι σκοράροντας 41 γκολ. Στη μιάμιση σεζόν που αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα είχε 50 συμμετοχές με οκτώγκολ και εννέαασίστ, ενώ φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έκανε έξι γκολ σε 24 αγώνες. Το συμβόλαιο του Παραγουανού στη γερμανική ομάδα, εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Κρκιτς και Λεσκάνο βρίσκονται στη λίστα, στην κορυφή της οποίας φιγουράρει το όνομα του Τέεμου Πούκι. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Ισπανό επιθετικό έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Δικεφάλου και του ΠΑΣ.

Από αυτές έχει προκύψει ότι εφόσον ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτηση του δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σε οριστική συμφωνία με την ομάδα της Ηπείρου.

(AP Photo/Rui Vieira)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ