ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Τραυματίστηκε ο διαιτητής, ο Ελβετός Φενταγί στη θέση του

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σέρερ που είχε αρχικά οριστεί για να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο συμπατριώτης του Σαν Φενταγί.

Ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ δεν θα είναι τελικά ο άρχων της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ καθώς όπως ενημέρωσε η ελβετική ομοσπονδία ο 30χρονος ρέφερι τραυματίστηκε.

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής θα διευθύνει όμως ένας συμπατριώτης του. Ο λόγος για τον 36χρονο Σαν Φενταγί ο οποίος είναι διεθνής από το 2016.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi".

Ο Σαν Φενταγί έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου 1982 στην Ελβετία και είναι διεθνής διαιτητής από το 2016. Στην καριέρα του έχει διευθύνει περισσότερα από 100 παιχνίδια σε Ελβετία αλλά και Ευρωπαϊκά ενώ στην θητεία του έχει διαιτητεύσει στην Αυστρία, στην Σαουδική Αραβία αλλά και στο Κατάρ.

Αναφορικά με τα διεθνή του παιχνίδια έχει επίσης διαιτητεύσει σε αγώνες του Youth League, των προκριματικών του Europa League, των προκριματικών του Champions League αλλά και παιχνίδια μικρών εθνικών ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ