ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το αήττητο και το στίγμα του Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπαίνει μπροστά και κρατά χαμηλά τους τόνους, προετοιμάζοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη, έχοντας ως στόχο το αήττητο. Το θέμα στα στόπερ και η ρεβάνς του Κυπέλλου.

Στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού επικρατεί ενθουσιασμός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στο +17 από τον Δικέφαλο και όλα δείχνουν να είναι τυπική διαδικασία. Έβγαλαν αυτοπεποίθηση, σιγουριά με την εικόνα τους, πήραν το τρίποντο με το "καλημέρα" των playoffs και το έργο τους σίγουρα γίνεται πιο εύκολο. Η βαθμολογία το δείχνει…

ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤO

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη στην Τούμπα, ως… δώρο, έδωσε το ρεπό την Δευτέρα. Μια ευκαιρία για τους παίκτες να ξεκουραστούν και ψυχολογικά, ήταν άλλωστε ένα ματς με πίεση. Ειδικά μέχρι να γίνει, γιατί μέσα στο γήπεδο φάνηκε πιο εύκολο. Ο Πορτογάλος προπονητής, πάντως, εκτιμά πως η νίκη στη Θεσσαλονίκη, ήταν απλά ένα ακόμη κομμάτι του παζλ. Δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα του να… αδειάσει, να βγάλει μια εικόνα χαλαρότητας στη συνέχεια.

Ως κίνητρο, είναι σαφέστατα και το αήττητο. Είναι, όμως και το γεγονός ότι η ομάδα θα έχει άμεσα τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αλλά και στο τέλος της φετινής σεζόν, τη ρεβάνς με τους Γουλβς.

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Από σήμερα κιόλας, ο Μαρτίνς θα δώσει το στίγμα του, για να μην μπει η ομάδα σε μια διαδικασία του στυλ, "όλα τελείωσαν, είμαστε μια χαρά". Σίγουρα το +17 του δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το ρόστερ του και διαφορετικά. Επιπροσθέτως και οι πέντε αλλαγές. Μπορεί να γίνονται σε τρία χρονικά σημεία, αλλά στην Τούμπα τις έκανε. Και σε ματς που ο Ολυμπιακός μπορεί να "κλειδώσει" νωρίτερα, μπορεί να τις πραγματοποιήσει και νωρίτερα.

Καλή ψυχολογία υπάρχει για όλους μετά από αυτή τη νίκη. Θα βοηθήσει την ομάδα για ένα πιο άνετο μέλλον, με την αρχή να γίνεται την Κυριακή στις 21:30, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αντίπαλος ο Άρης, που επίσης μπήκε καλά στα playoffs, κατάφερε να νικήσει τον ΟΦΗ με ανατροπή μάλιστα.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΠΕΡ

Για τον Άρη, ο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε ανάλυση τις επόμενες ημέρες. Το θετικό είναι ότι ο Μπα δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό, απλά πονούσε από κράμπες. Λογικό. Ο Σεμέδο αναχώρησε για την Πορτογαλία και θα χάσει προπονήσεις. Δεν αποκλείεται έτσι, ενόψει Άρη, σε πρώτο πλάνο για το κέντρο της άμυνας να μπει ο Σισέ. Θα περιμένει την επιστροφή του Σεμέδο ο Μαρτίνς, θα μιλήσει μαζί του, άλλωστε στο προσωπικό του πρόβλημα που προέκυψε, ήταν κοντά του από την πρώτη στιγμή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Στο 70% των γκολ Αραμπί - Βαλμπουενά
Ολυμπιακός: Σενάριο για Σούμπασιτς
Ολυμπιακός: Δύσκολες ώρες για Σεμέδο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ