ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σενάριο για Σούμπασιτς

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό ύστερα από 8,5 χρόνια και σενάριο από τη Γαλλία τον θέλει να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού.

Ήταν Ιανουάριος 2012 όταν ο Ντάνιελ Σούμπασιτς άφησε τη Χάιντουκ για να υπογράψει στη Μονακό. Τη Δευτέρα (8/6) έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος Κροάτης τερματοφύλακας (έχει ύψος 1.91) αποχωρεί από τους Μονεγάσκους, με τους οποίους έκανε 292 συμμετοχές και έμελλε να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους κίπερ της ιστορίας τους.

Με 44 συμμετοχές στην εθνική Κροατίας, ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές του Ντμίτρι Ριμπλόβλεβ στην ομάδα του Μόντε Κάρλο. Ο πολύπειρος γκολκίπερ, την ίδια μέρα που γνωστοποιήθηκε πως αποχωρεί από τη Μονακό, συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο, βέβαια, μόνο φθηνό δεν ήταν. Οι ετήσιες απολαβές του ξεπερνούσαν το 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν ήδη δύο τερματοφύλακες, τον Ζοζέ Σα και τον Μπομπί Αλέν. Στην περίπτωση που παραμείνουν και οι δύο τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι ασφαλώς ανέφικτο να εξεταστεί η περίπτωσή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σούμπασιτς φέρεται να προτάθηκε στον Ολυμπιακό και είναι μια υπόθεση που θα μελετηθεί υπό προϋποθέσεις. Άλλες πηγές δεν αποκλείουν η περίπτωσή του να μην αφορά τους "ερυθρόλευκους", αλλά την άλλη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Σούμπασιτς ήταν ο τερματοφύλακας της Κροατίας, η οποία το 2018 έφτασε μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ μεταξύ άλλων ήταν ημιφιναλίστ με τη Μονακό στο Champions League το 2017, ενώ την ίδια χρονιά πήρε το πρωτάθλημα στο Σαμπιονά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Δύσκολες ώρες για Σεμέδο
Μαρτίνς: "Πρωταθλητές, γιατί το αξίζουμε"
Ο Ολυμπιακός τα πήρε όλα κι έφυγε (για τα επόμενα)
Δουλειά και ψυχή φέρνουν το 45ο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ