ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες για την απόκτηση γκολκίπερ και ο Γιαννιώτης

EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εξελίξεις στο θέμα του Ανδρέα Γιαννιώτη υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να ρίχνει κλεφτές ματιές σε περιπτώσεις τερματοφυλάκων ακόμα και για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ζοσέ Σα και να τον αποκτήσει από την Πόρτο, δίνοντας στους "δράκους" τα 2.000.000 ευρώ που απαιτούνται. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να ρίχνει κλεφτές ματιές στην αγορά για τερματοφύλακα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι με την περίπτωση του 26χρονου Έλληνα γκολκίπερ.

Ο Γιαννιώτης που επέστρεψε το καλοκαίρι από το Περιστέρι με την προοπτική ότι θα ήταν ο βασικός γκολκίπερ, είναι έξι μήνες αργότερα "μπακ απ" του Σα και με ένα συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι, καθώς δεν έχει υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας γκολκίπερ βρίσκεται πλέον σε μία ηλικία που θα ήθελε να παίζει. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από συνεχόμενες σεζόν που είχε φανέλα βασικού τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στον Ατρόμητο. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κρατήσει τον Σα και για τη νέα σεζόν, όπερ σημαίνει ότι ο Πορτογάλος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, όπως συμβαίνει δηλαδή το τελευταίο δίμηνο.

Ο Γιαννιώτης λοιπόν κάνει μόνος του προπονήσεις και πλέον "παίζει" δυνατά το σενάριο να αποκτηθεί και τερματοφύλακας μέσα στον Γενάρη, εφόσον δεν αλλάξει κάτι με τον Ανδρέα. Να αποκτηθεί τερματοφύλακας συγκεκριμένα που θα είναι στην πλάτη του Σα. Ενόψει Ξάνθης (8/1, 17.15) ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει στους Σα, Χουτεσιώτη και τον πιτσιρικά Καραργύρη που ανέβασε από την ομάδα Νέων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ