ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Πόρτο ξέρει για Σα, η Μπενφίκα θέλει Σισέ

Ολυμπιακός: Η Πόρτο ξέρει για Σα, η Μπενφίκα θέλει Σισέ

Στο Πόρτο είναι ενήμεροι για την απόφαση του Ολυμπιακού να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ζοσέ Σα, ενώ στην Λισσαβώνα η Μπενφίκα εξακολουθεί να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Σισέ.

Η Πορτογαλία έχει μπει για τα καλά στα... χωράφια του Ολυμπιακού. Από τη μία ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες, από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς, ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ιβηρική, αλλά και «μνηστήρες» που εμφανίζονται από την πορτογαλική λίγκα για ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων». Έντονο λοιπόν είναι το άρωμα του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία...

Τούτες τις μέρες αποτελεί κοινό μυστικό στο μακρινό Πόρτο ότι οι Πειραιώτες έχουν ενημερώσει τους «δράκους» για την περίπτωση του Ζοσέ Σα και πως σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς των 2 εκ. ευρώ που είχε μπει στη συμφωνία που είχαν συνάψει οι δύο ομάδες στα τέλη Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο 26χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ θετικός σε αυτή την προοπτική, από τη στιγμή που βλέπει κι εκείνος ότι γυρνώντας στην Πόρτο δεν θα είναι η βασική επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Δεν αποκλείεται εντός του μήνα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον Σα και ο παίκτης να αποκτηθεί με... θέα το καλοκαίρι, με κανονική μεταγραφή πλέον και όχι ως δανεικός.

Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Τα νέα από την Πορτογαλία δεν αφορούν μόνο τον Ζοσέ Σα. Υπάρχουν εξελίξεις και στο «στρατόπεδο» της Μπενφίκα, η οποία έχει βάλει για τα καλά στο «σημάδι» τον Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος στόπερ με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι Λουζιτανοί. Η Μπενφίκα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονταν στην Πορτογαλια, είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Σισέ και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή, καθώς οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ήταν 12+ εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπενφίκα εξακολουθεί να τον έχει στη λίστα της. Εξακολουθεί να παρακολουθεί την εξέλιξή του και γνωρίζοντας ότι ο Σισέ δεν πωλείται τον Γενάρη, τον έχει στα «ραντάρ» της ενόψει καλοκαιριού. Ωστόσο, σε πρώτη φάση θεωρεί υπερβολικές τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Έχουμε δρόμο πάντως εώς το καλοκαίρι, μιας και για τον Σισέ δεν πρόκειται να υπάρξει η παραμικρή εξέλιξη καθώς τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σενεγάλης στο Κόπα Άφρικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Ντινάμο Κιέβου: Με αυτές τις νέες μπάλες θα παίξουν στο Europa League
Ο προπονητής της Ουνιόν στο Sport24.gr: "Ο Σολδάνο έκανε σαν τρελός για Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ