ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός προπονήσεων ο Γιαννιώτης

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ /EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για λόγους που επισήμως η πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει εξηγήσει. Με Σα, Χουτεσιώτη και Καραργύρη γίνεται το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, από την ημέρα που επέστρεψαν οι ερυθρόλευκοι στις προπονήσεις μετά την χριστουγεννιάτικη άδεια, δεν προπονείται με την ομάδα. Για την ακρίβεια κάνει ατομικές προπονήσεις. Ο λόγος για τον οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση, δεν έχει γνωστοποιηθεί από τον Ολυμπιακό.

Προφανώς και κάτι "τρέχει" με τον 26χρονο γκολκίπερ και αποφασίστηκε να μην κάνει προπόνηση με το υπόλοιπο γκρουπ, καθώς – όπως γίνεται αντιληπτό – δεν ήταν κάτι που επέλεξε ο ποδοσφαιριστής, αλλά ο ίδιος ο σύλλογος.

Σε εικασίες δεν μπορούμε να μπούμε για το τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία με τον Γιαννιώτη, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει σε Σα, Χουτεσιώτη και τον πιτσιρικά Καραργύρη για το πρώτο ματς της χρονιάς με την Ξάνθη στο Κύπελλο, την προσεχή Τρίτη (8/1, 17.15).

Να θυμίσουμε απλώς ότι και στο ξεκίνημα της σεζόν οι Ανδρούτσος – Νικολάου δεν έκαναν αρχικά προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο επέστρεψαν επειδή άλλαξαν μανατζερική στέγη.

Πάντως, δεδομένα δεν έχει σχέση η απουσία του από τις προπονήσεις λόγω των μάνατζερ του. Άλλωστε εκπρόσωποί του είναι δύο "δόξες" του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Ανδρέας Νινιάδης.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ