ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η στιγμή των υπογραφών του Λοβέρα

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ  ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάξι Λοβέρα αποτελεί και τυπικά παίκτη του Ολυμπιακού. Δείτε τη στιγμή που ο Αργεντινός κυνηγός υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, αφήνοντας πίσω του τη Ροσάριο Σεντράλ και το πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ο 20χρονος Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και μάλιστα στα social media διέρρευσε φωτογραφία του, κατά τη στιγμή των υπογραφών.

Δείτε τη:

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη Ροσάριο το ποσό των 3.300.000€, ενώ προβλέπονται και μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό ενδέχεται να φτάσει στα 4.000.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα προσφέρθηκαν για το 80% του 20χρονου επιθετικού. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η Ροσάριο θα κρατήσει το 10%, ενώ το υπόλοιπο 10% θα μείνει στην οικογένεια του Λοβέρα.

Ο Λοβέρα αποτελεί γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Ροσάριο. Στο πρωτάθλημα της Αργεντινής που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Λοβέρα έκανε τέσσερις συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 265 λεπτά. Γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1999, με ύψος 1.70, θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του, έχοντας παίξει μία φορά με την εθνική Αργεντινής U20, παιχνίδι μάλιστα στο οποίο είχε σκοράρει, στις 13 Οκτωβρίου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ