ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε τρεις πλευρές τα δικαιώματα του Λοβέρα

Ολυμπιακός: Σε τρεις πλευρές τα δικαιώματα του Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να κλείσει τον Αργεντινό κυνηγό Μάξι Λοβέρα, του οποίου τα δικαιώματα θα μοιραστούν σε τρεις πλευρές. Το Sport24.gr αναλύει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του 20χρονου ποδοσφαριστή.

Μετά τη συμφωνία με τη Ροσάριο, ο Ολυμπιακός επιδιώκει να φτάσει σε συμφωνία και με τον Μάξι Λοβέρα, ώστε να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Οι Πειραιώτες έχουν δώσει τα χέρια με το κλαμπ της Αργεντινής στο ποσό των 3.300.000€, ενώ προβλέπονται και μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό ενδέχεται να φτάσει στα 4.000.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα δίνονται για το 80% του 20χρονου επιθετικού. Το υπόλοιπο 20%; Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η Ροσάριο θα κρατήσει το 10%, ενώ το υπόλοιπο 10% θα μείνει στην οικογένεια του Λοβέρα. Εντός της ημέρας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (30/8), η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα επιταχύνει τις διαδικασίες για να κλείσει τον Νοτιοαμερικανό, καθώς η μεταγραφική περίοδος εκπνέει.

Ο Λοβέρα αποτελεί γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Ροσάριο. Από την πατρίδα του ισχυρό ενδιαφέρον είχε δείξει η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία απέκτησε κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο τον Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό. Από την Ευρώπη, διερευνητική κρούση είχαν κάνει δύο ιταλικές ομάδες, η Νάπολι και η Τορίνο.

Στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Λοβέρα έχει κάνει τέσσερις συμμετοχές με τη Ροσάριο, έχει πετύχει ένα γκολ και μετρά μία ασίστ σε 265 λεπτά. Γεννημένος στις 9 Μαρτίου 1999, με ύψος 1.70, θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του, έχοντας παίξει μία φορά με την εθνική Αργεντινής U20, παιχνίδι μάλιστα στο οποίο είχε σκοράρει, στις 13 Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή, ο Λοβέρα δεν θα μείνει στη Ροσάριο ως δανεικός, αλλά θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενσωματωθεί άμεσα στη νέα του ομάδα, εφόσον συμφωνήσει κι αυτός με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Ροσάριο, μένει το ναι του Λοβέρα"
Ολυμπιακός: Ο αντιπρόεδρος της Ροσάριο στο Sport24.gr για τον Λοβέρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ