ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο αντιπρόεδρος της Ροσάριο στο Sport24.gr για τον Λοβέρα

Ολυμπιακός: Ο αντιπρόεδρος της Ροσάριο στο Sport24.gr για τον Λοβέρα

Ο αντιπρόεδρος της Ροσάριο Σεντράλ, Ρικάρντο Καρλόνι, επιβεβαιώνει στο Sport24.gr τις φήμες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Τα δεδομένα για τον 20χρονο Αργεντινό φορ.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρει ο Τύπος της Αργεντινής τον 20χρονο επιθετικό της Ροσάριο Σεντράλ, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τετάρτης (28/8).

Το Sport24.gr έψαξε την υπόθεση κι απευθύνθηκε στον αντιπρόεδρο της κανάγια, Ρικάρντο Καρλόνι για το διαμάντι (όπως τον αποκαλούν στην χώρα του τάνγκο) της ομάδας.

"Υπάρχει μια πολύ δυνατή φήμη ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη μας", υποστήριξε ο Καρλόνι. Ποια, όμως, είναι τα δεδομένα της υπόθεσης; Η Σεντράλ γνωρίζει ότι ο Λοβέρα είναι αυτή τη στιγμή το πιο πολύτιμο περουσιακό της στοιχείο σε ό,τι έχει να κάνει με το έμψυχο δυναμικό της.

Είναι παίκτης γέννημα-θρέμμα των υποδομών της - άρα δεν θα χρειαστεί να δώσει τροφεία ή ποσοστό μεταπώλησης σε άλλη ομάδα - και υπάρχει ενδιαφέρον τόσο εντός, όσο και εκτός Αργεντινής.

Από την πατρίδα του ισχυρό ενδιαφέρον έχει δείξει η Μπόκα Τζούνιορς, η οποία απέκτησε κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο τον Φράνκο Σολδάνο από τον Ολυμπιακό. Από την Ευρώπη, διερευνητική κρούση έχουν κάνει δύο ιταλικές ομάδες - Νάπολι και Τορίνο - ενώ φημολογείται ότι τις τελευταίες ώρες έχει φθάσει στα γραφεία της ομάδας στο Ροσάριο πρόταση από ρωσικό κλαμπ, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Το σίγουρο είναι ότι η Σεντράλ θα προσπαθήσει να βάλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό στα ταμεία της, ενώ απομένουν μόνο τρεις ημέρες για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Δεδομένα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή προσπαθεί να τον αποκτήσει και οι επόμενες ώρες μοιάζουν καθοριστικές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ