ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Ροσάριο, μένει το ναι του Λοβέρα"

"Συμφωνία Ολυμπιακού - Ροσάριο, μένει το ναι του Λοβέρα"

Ο Ολυμπιακός έχει σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής έλθει σε προφορική συμφωνία με τη Ροσάριο για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα αντί 3.300.000 ευρώ. Μένει το "ναι" του 20χρονου φορ.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού έφερε το πρωί της Τετάρτης (28/8) ο Τύπος της Αργεντινής τον 20χρονο επιθετικό της Ροσάριο Σεντράλ, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Ο αντιπρόεδρος της κανάγια, Ρικάρντο Καρλόνι, επιβεβαιώνει στο Sport24.gr τις φήμες για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. "Υπάρχει μια πολύ δυνατή φήμη ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη μας" , υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Οι εξελίξεις όμως τρέχουν γρήγορα. Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο ο Ολυμπιακός έχει έλθει σε συμφωνία με τη Ροσάριο για την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα αντί 3.300.000 ευρώ. Όπως τόνισε στο Sport24.gr ο ο ίδιος ο Σέσαρ Λουίς Μέρλο το ποσό σε περίπτωση μπόνους επίτευξης συγκεκριμένων στόχων μπορεί να φθάσει στα 4.000.000 ευρώ.

Τι μένει για να ολοκληρωθεί το deal; Να πει το "ναι" ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με τον Μέρλο με τον επιθετικό της κανάγια συνεχίζονται - αξιώνει μεγαλύτερο συμβόλαιο από αυτό που αρχικά του προσφέρθηκε - και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος τόνισε ότι η Ροσάριο δεν συζητούσε την παραχώρηση του παίκτη της με ποσό μικρότερο των 8.000.000 ευρώ πριν από τέσσερις μήνες, αλλά τα συσσωρευμένα τον τελευταίο καιρό οικονομικά προβλήματα την ανάγκασαν να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Μπόκα αυτό παρέμεινε σε προφορικό επίπεδο, ενώ οι κρούσεις των Νάπολι και Τορίνο σε διερευνητικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ