ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έβαλε... φωτιές ο Ματέους Περέιρα

Έβαλε... φωτιές ο Ματέους Περέιρα

Ένα tweet του Ματέους Περέιρα, που κατέβηκε από τον λογαριασμό του λίγα λεπτά μετά, σήμανε συναγερμό στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Διαψεύδει η πλευρά του παίκτη.

Ο Ματέους Περέιρα με ένα tweet στον λογαριασμό του άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται στον δρόμο για την χώρα μας προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Δημοσιογράφοι στην Πορτογαλία έσπευσαν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σε ελληνικό σύλλογο, στο ενδιάμεσο ωστόσο το επίμαχο tweet είχε εξαφανιστεί από τον λογαριασμό του Ματέους Περέιρα.

Ο 21χρονος (5/5/1996) Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει 9 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ στην 2η ομάδα της Σπόρτινγκ και από 1 συμμετοχή σε Κύπελλο (67 λεπτά) και Λιγκ Καπ (22 λεπτά) με την πρώτη ομάδα.

Στην καριέρα του στη Σπόρτινγκ έχει συνολικά 36 συμμετοχές με 13 γκολ και 11 ασίστ με την δεύτερη ομάδα και 20 συμμετοχές με 5 γκολ και 2 ασίστ για όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα. Είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται κατά βάση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει κάθε περίπτωση την πιθανότητα μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι ο Ματέους Περέιρα είναι στην Πορτογαλία και όχι καθ' οδόν για την χώρα μας.

Η κίνηση του 20χρονου εξτρέμ να σβήσει την ανάρτηση του στο twitter προκάλεσε ερωτηματικά, αυτό που προκύπτει ωστόσο από το περιβάλλον του είναι ότι δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "Big Brother" του Ολυμπιακού
Στη Ναντ ο Πάρντο
Σισοκό και (πιθανότατα) τέλος!
"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ