ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισοκό και (πιθανότατα) τέλος!

Σισοκό και (πιθανότατα) τέλος!

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και τον Αλί Σισοκό. Αν αποκτηθεί ο 29χρονος άσος πιθανότατα θα είναι και η τελευταία προσθήκη. Εκτός κι αν προκύψει κάποια αποχώρηση βασικού στελέχους.

Σε μία μεταγραφική περίοδο πολλά μπορούν να αλλάξουν, πολλά μπορούν να ανατραπούν. Πάντοτε όμως υπάρχει ένα πλάνο και αυτό το πλάνο για τον Ολυμπιακό έλεγε εξ αρχής (με τις ευλογίες του Μπέντο πάντα) ότι το πολύ-πολύ να γινόταν προσθήκη ενός αριστερού μπακ!

Ο Πάουλο Μπέντο ήταν κάθετος. Δεν ήθελε στόπερ, δεν ήθελε επιθετικό, δεν ήθελε εξτρέμ, δεν ήθελε χαφ. Μόνο στο αριστερό άκρο της άμυνας θεωρούσε ότι χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε η ΠΑΕ με τον Αλί Σισοκό της Άστον Βίλα να βρίσκεται προ των πυλών! Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκονται οι εμπλεκόμενες πλευρές και εκτιμάται ότι μπορεί και εώς την Παρασκευή (13/01) να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους "ερυθρόλευκους".

Τι θα γίνει όμως μετά τον Σισοκό; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει πλάνο ο Ολυμπιακός ως προς τον μεταγραφικό προσανατολισμό του; Στην παρούσα φάση η πληροφόρηση που υπάρχει είναι... Σισοκό και τέλος! Ή για να είμαστε ακριβείς, Σισοκό και πιθανότατα τέλος...

Και λέμε "πιθανότατα" για τον απλούστατο λόγο ότι σε μία ομάδα πολλά μπορούν να συμβούν και δη σε μεταγραφική περίοδο. Μπορεί για παράδειγμα να προκύψει αποχώρηση κάποιου βασικού στελέχους. Πολλά έχουν ακουστεί για τους Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγιε και Καρντόσο. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να "φωτογραφίζει" την αποχώρηση ενός εκ των τριών! Ίσως αν κάποιος φέρει πρόταση, αυτός να είναι τελικά ο Μιλιβόγεβιτς.

Παίρνοντας όμως τα δεδομένα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα κινηθεί για ακόμη μία προσθήκη στην περίπτωση που φύγει ένας εκ των τριών ή προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και τότε θα κριθεί αναγκαίο το να καλυφθεί το κενό.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΡΝΤΟ

Τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ίσως αντικατασταθεί ο Φελίπε Πάρντο που βρίσκεται ήδη στη Γαλλία για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στη Ναντ (σ.σ. μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί από τα “καναρίνια” και τον Ολυμπιακό).

Από την πλευρά του Μπέντο δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που του λύνονται εν μέρει και τα χέρια, αφού πλέον θα δώσει περισσότερο χρόνο στον Μανθάτη, ενώ μην ξεχνάμε ότι πλέον υπολογίζεται κανονικότατα και ο Μάρκο Μάριν.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΑΡ

Ο Ελαμπντελαουί ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ακόμα είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Στην Αγγλία επιμένουν ότι οι Χαλ, Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και Γουότφορντ τον έχουν βάλει στο "σημάδι", αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Το θέμα είναι τι θα συμβεί αν φτάσει τελικά η περιβόητη πρόταση και την δεχτεί ο Ολυμπιακός. Θα πάρει παίκτη για να καλύψει το κενό του Ομάρ; Αν αποκτηθεί ο Σισοκό, πιθανότατα θα βολευτεί ο Μπέντο για τα δύο άκρα της άμυνας με τους Φιγκέιρας, Ρέτσο, Ντε Λα Μπέγια και Σισοκό. Και υπάρχει και ο Βούρος που ακόμα παραμένει στο ρόστερ. Δύσκολο να πάει να πάρει παίκτη με λίγα λόγια για να αντικαταστήσει τον Ελαμπντελαουί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απολαμβάνει το χιόνι ο Ελιουνούσι
"Προς Χαλ ο Ελαμπντελαουί"
Οι τρεις νεότεροι παίκτες στην ιστορία του Αστέρα, παίζουν τώρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ